Se alle vores Daikin varmepumper nedenfor

Vælg det rigtige produkt

Pas på miljøet, og spar samtidig mange penge ved at vælge et produkt fra Varmeteamets sortiment, vi har alt i luft -luft og luft -vand varmepumper.

Vælg din luft – luft varmepumpe nedenfor:

Daikin FTXM-M
Daikin FTXS
Daikin Nexura R410
Daikin Emura R32

Daikin FTXM25

Vælg dit tilbehør nedenfor:
Daikin Online Controller og Multi Split
SMS Modul
Wifi Modul

Med varmeteamet ved din side garanterer vi:

  • At arbejdet udføres omhyggeligt og professionelt
  • At opgaven klares hurtigt og effektivt af udlærte fagfolk
  • At prisen er fornuftig
  • At alt er leveret og monteret før vi forlader din ejendom

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Postnr (skal udfyldes)

Er der noget vi bør vide?


Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Daikin FTXM-M + RXM-M

 

FTXM-M + RXM-M

Flot designet vægmodel med perfekt indendørs luftkvalitet!

Næsten lydløs: enheden kører så stille, at du næsten glemmer, den er der

Friskere, renere luft takket være Daikins Flash Streamer-teknologi: du kan trække vejret dybt uden bekymring om uren luft

Intelligent øje i 2 områder: registreres der personer i rummet sendes luftstrømmen til et andet område, hvor der ingen personer er. Registreres der slet ingen personer i rummet vil enheden automatisk skifte til energibesparende funktion

Online betjening (ekstraudstyr): styr din varmepumpe fra hvor som helst med en app og få et nemt overblik over dit energiforbrug

Download datablad hér

Daikin FTXS

 

Daikin C/FTXS-K/G

Diskret, moderne design for optimal effektivitet og komfort takket være intelligent øje i 2 områder

Stille drift: enheden kan stort set ikke høres, når den er i drift. Lydniveauet er helt nede på 19 dBA! › Ideel til installation i soveværelser (klasse 20, 25) og større eller anderledes udformede opholdsrum (klasse 35, 42, 50)

Online controller (valgfri): uanset hvor du befinder dig, kan du via en app og internettet styre din varmepumpe

Download datablad hér

Daikin Nexura R410

Daikin Nexura

Hvis du synes, at rummet er for varmt eller for koldt, kan du hurtigt køle eller opvarme det ved at vælge ‘powerful mode’. Efter 20 minutter vender enheden tilbage til dens oprindeligt indstillede funktion. Daikins gulvmodeller er stille som en hvisken og yderst lydsvage, helt ned til 19 decibel, så du nærmest ikke ænser dem.

Nexura har et frontpanel, der kan afgive strålevarme, ligesom en traditionel radiator, hvilket giver dig ekstra komfort på kolde vinterdage.

Download datablad hér

Daikin Emura R32

 

Daikin Emura R32

En årsbaseret virkningsgrad op til A+++

Allergenefjerner og luftrensende filter i sølv: Indfanger allergener såsom pollen og støvmider. Filteret fjerner 99 % eller mere af pollen og støvmider.

Online betjening (ekstraudstyr): Styr din
varmepumpe fra hvor som helst med en app og få et nemt overblik over dit energiforbrug.

Lydsvag drift: enheden kan stort set ikke høres, når den er i drift. Lydniveauet er helt nede på 19 dBA!

Download datablad hér

Daikin FTXM25

Daikin FTXM25

Næsten lydløs: enheden kører så stille, at du næsten glemmer, den er der

Friskere, renere luft takket være Daikins Flash Streamer-teknologi: du kan trække vejret dybt uden bekymring om uren luft

Intelligent øje i 2 områder: registreres der personer i rummet sendes luftstrømmen til et andet område, hvor der ingen personer er. Registreres der slet ingen personer i rummet vil
enheden automatisk skifte til energibesparende funktion

3D luftstrømmen kombinerer lodret og vandret autosving, så en strøm af varm eller kold luft cirkulerer helt ud i hjørnerne af selv store rum

Online betjening (ekstraudstyr): styr din varmepumpe fra hvor som helst med en app og få et nemt overblik over dit energiforbrug

Download datablad hér

Daikin Online Controller og Multisplit

Daikin app og multisplit

Overvåg og styr dit varmesystem eller klimaanlæg uanset tid og sted med Daikins online styring. Tilslut op til 50 split klimaanlæg.

Daikin Multisplit er din fleksible, skalerbare udendørsenhed, der uafhængigt af tid kan udviddes med op til 5 indendørsenheder, når behovet opstår. Der er fuld fleksibilitet i sammensætningen af indendørsenhederne, som kan installeres i forskellige rum og styres individuelt.

Download datablad hér

SMS Modul

IC5 – Remotecontrol

Varmepumper bliver mere og mere almindelige. Mange har varmepumper flere steder i huset, værkstedet, sommerhuset og på båden.
Med den nyudviklede og fremtidssikrede IC5’er kan du individuelt styre op til 7 varmepumper med hver sin IC5 men med samme App og fra den samme mobiltelefon.

Download datablad hér

Wifi Modul

Verisure Wifi Modul

Som eksklusiv producent af varmepumper indgår Panasonic i Verisures system til det tilkoblede smarte hjem.
Det første konkrete resultat af samarbejdet er en fuldstændig integreret løsning med Panasonics luft-/luft-varmepumper og Verisures veletablerede platform til det smarte hjem. Løsningen indebærer, at varmepumperne kobles til andre funktioner, som indgår i det smarte hjem. Herved etableres et intelligent system, som automatisk tilpasses husholdningens behov og mønstre. På den måde får brugeren kontrol over sit energiforbrug samt sine sikkerhedsløsninger og andre funktioner, som indgår i det tilkoblede smarte hjem. Alle funktioner styres nemt via Verisure App.

Download datablad hér