Luft til luft produkter

Hos Varmeteamet fører vi et stort udvalg af luft til luft varmepumper fra førende mærker, hvilket sikrer dig en varmepumpe af høj kvalitet. Vores sortiment tæller luft til luft varmepumper fra førende mærker, såsom Bosch, Mitsubishi og Panasonic, som alle er kendte for deres høje kvalitet og driftsikkerhed.

Hos Varmeteamet føres kun godkendte modeller inden for varmepumper, og vi rådgiver dig altid i forhold til valg af varmepumper. Vil du læse mere om de forskellige luft til luft varmepumper i vores sortiment er du velkommen til at læse mere i databladet fra Bosch, Mitsubishi, Vaillant og Panasonic.

Hent Bosch datablad

Hent Vaillant datablad

Hent Panasonic datablad

Hent Samsung datablad

Luft til vand produkter

Der kan være mange fordele ved at vælge en luft til vand varmepumpe af god kvalitet. Hos Varmeteamet kan du udelukkende købe godkendte produkter og vi vejleder dig i forhold til valg af varmepumpe model, så du kan få det meste ud af at skifte opvarmningsform, eller udskifte din gamle varmepumpe med en ny. At skifte til varmepumper kan give besparelser i sig selv, men du kan opnå ekstra besparelser ved at vælge en varmepumpe som er energioptimeret og i ordentlig kvalitet.

Hos Varmeteamet har vi valgt at forhandle varmepumper fra tre forskellige mærker som er førende på markedet, og som sikrer vores kunder kvalitet for pengene. Med en varmepumpe fra Bosch, Vailliant eller Panasonic får du en godkendt varmepumpe i høj kvalitet, og du er velkommen til at downloade databladet for yderligere information om luft til vand produkterne.

Hent Bosch datablad

Hent Vailliant datablad

Hent Vailliant datablad

Hent Panasonic (udedel) datablad

Hent Panasonic (indedel) datablad