Mød vores faste samarbejdspartnere

Kinnan

Det er snart 11 år siden Kinnan åbnede i Danmark som varmepumpegrossist. I begyndelsen leverede vi udelukkende Panasonic varmepumper, men hen ad vejen har vi udvidet sortimentet til også at omfatte LG og Mitsubishi. Dermed kan Kinnan idag tilbyde de tre mest solgte mærker i Verden.
Kinnan fører hele sortimentet for alle tre mærker, og har i årenes løb opnået en særdeles høj markedsandel på det danske marked. Vi startede primært med at levere anlæg til private huse og ikke mindst sommerhuse, men i de seneste år har vi mærket større og større efterspørgsel på varmepumper til erhvervslivet: til opvarmning og aircondition af kontorhuse, hoteller, restauranter, fabrikshaller og butikslokaler.

AO

Brødrene A & O Johansen A/S – AO eller AO Johansen i daglig tale – er er en danskejet virksomhed med hovedsæde i Albertslund. Virksomheden blev grundlagt i 1914, og i 1963 blev vi børsnoteret. Vi er en af de førende grossister i byggebranchen med i alt 590 medarbejdere, mere end 60.000 varevarianter på vores centrallager og et basislager på mellem 5.000 og 10.000 varer i vores butikker.

XL-Kjellerup Tømmerhandel A/S

Som en del af markedsføringskæden XL-BYG og Brejnholt Gruppen med en omsætning omkring 1 milliard, 9 udsalgssteder og mere end 300 medarbejdere, vil XL-Kjellerup Tømmerhandel A/S som er et familieejet selskab
tilbage fra 1935 med landsdækkende logistik og stor fokus på det professionelle marked, altid sikre dig den rigtige løsning til konkurrencedygtige priser.

Isoteamet

Isoteamet.dk er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, som dækker hele Danmark, de udfører alle opgaver indenfor loft og hulmursisolering. de giver altid faste priser og isolerer alle ugens 7 dage og kan altid løse din opgave indenfor maks 10 dage.

KMO certificering

KMO, Kølebranchens Miljøordning, skal varetage autorisation af virksomheder der arbejder og opsætter fx varmepumper. Denne certificering skal vise, at autorisationsprocessen er foregået korrekt.
Vi har godkendelses nummer: II 170703-20930