Spar 20 – 30% på din luft til luft varmepumpe

Med statens håndværkerfradrag og energitilskud kan du nu spare op til 20 – 30 % på din varmepumpe.

Luft til luft varmepumper – opvarmning af boligen

Luft til luft varmepumper kan udelukkende bruges til opvarmning, hvorimod du skal have en luft til vand varmepumpe hvis du både ønsker at opvarme boligen, såvel som vandet.

Luft til luft varmepumper

  • Er billig at installere
  • Besparelse på varmeregningen
  • Skaber cirkulation i rummet
  • Perfekt til sommerhuse
  • Mulighed for aircondition
  • Mulighed for fjernstyring

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Postnr (skal udfyldes)

Er der noget vi bør vide?


Se alle vores priser på vores mest populære varmepumper inkl. montage her.

Panasonic HZ9RKE-1

Panasonic’s klimaanlæg er konstrueret til enestående energibesparelser og højeste ydeevne, samtidig med at indeklimaet bliver behageligt og komfortabelt året rundt.

Panasonic HZ25TKE

Varmepumpen har en reduceret GWP-værdi og en øget energieffektivitet, hvilket betyder til, at du både får en gevinst i form af en grønnere planet, men også besparelser på energiomkostninger.

Panasonic NZ25TKE

NZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 grader. Takket være det gennemtænkte design er NZ perfekt som udskiftningspumpe.

Panasonic CZ9SKE

Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi. Du får desuden en behagelig afkøling på de varmeste sommerdage.

Panasonic VZ9SKE

I tidligere systemer er denne varme gået til spilde, men nu har Panasonic fundet en løsning på problemet. Heatcharge er en unik og innovativ teknologi, som lagrer kompressorens varme og genbruger den effektivt.

Mitsubishi MSZ-Hero

HERO er en varmepumpe, der dominerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov. HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage

Mitsubishi MSZ-GF60

Det ideelle klimaanlæg til mindre butikker og erhvervslokaler
Energieffektive klimaanlæg, køl og varme. GF60 passer til dem, der ønsker en mere økonomisk, men også den mest energieffektive løsning.

Mitsubishi MFZ-KJ25 Gulvmodel

Den nye MFZ KJ luftvarmepumpe fra Mitsubishi Electric er vores første model til gulvmontage med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Indendørsenhedens kompakte format gør den ekstremt nemt at placere.

Mitsubishi FH 25 vægmodel

Vores nye varmepumpe Kirigamine FH er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima. Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, selv i ekstremt streng kulde.

Daikin Emura R32

Allergenefjerner og luftrensende filter i sølv: Indfanger allergener såsom pollen og støvmider. Filteret fjerner 99 % eller mere af pollen og støvmider.
Lydniveauet er helt nede på 19 dBA!

Daikin FTXM25

FTXM25 kører så stille, at du næsten glemmer, den er der.
Friskere, renere luft takket være Daikins Flash Streamer-teknologi: du kan trække vejret dybt uden bekymring om uren luft

Panasonic Gulvmodel

Panasonics smarte gulvmodel er designet til at være diskret langs væggen. Den giver en høj ydeevne og kan klare temperature helt ned til 20°C udenfor.
Derudover har den double airflow for at give fuldt komfort og temperatur spredning til rummet.

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

En varmepumpe kan give dig besparelser

Som tommelfingerregel benyttes luft til luft varmepumper primært i mindre boliger eller i sommerhuse, da rækkevidden på denne type varmepumpe ikke er så stor. Luft til luft varmepumper kan udelukkende bruges til opvarmning, hvorimod du skal have en luft til vand varmepumpe hvis du både ønsker at opvarme boligen, såvel som vandet.

Opvarmer du på nuværende tidspunkt dit sommerhus med en almindelig radiator eller el-radiator vil du kunne opleve en stor besparelse på varmeregningen, da energiforbruget ved en luft til luft varmepumpe er markant lavere.

Ideel til sommerhuset eller det lille hus

Luft til luft varmepumper er den foretrukne opvarmningsform i sommerhuset, fordi det er en relativ lille investering som hurtigt kan tjene sig hjem. Med varmepumper kan du nemlig minimere dit varmeforbrug betydeligt og ydermere stiller luft til luft varmepumpen ikke de store krav til installationen.

Hvis sommerhuset ikke har installeret radiatorer kan du også få installeret en luft til luft varmepumpe, da dette ikke kræver radiatorer. Mange opvarmer deres sommerhus med el-radiatorer, og har du prøvet det kan du måske nikke genkendende til en skræmmende høj varmeregning.

Energiforbruget hos en luft til luft varmepumpe er markant lavere, uanset om der sammenlignes med almindelige radiatorer, el-radiatorer, naturgas eller oliefyr. En anden stor fordel ved luft til luft varmepumper er den ventilation de skaber. Luft til luft varmepumpen skaber nemlig cirkulation i sommerhuset eller boligen hvilket forbedrer indeklimaet, så du minimerer risikoen for fugtskader, såsom skimmelsvampe i boligen eller sommerhuset.

Du kan sammenligne varmepumpens udseende med et aircondition anlæg, som typisk placeres i boligens eller sommerhusets største rum. Sammenlignet med luft til vand varmepumper er rækkevidden for luft til luft varmepumper ikke så stor og netop derfor gør denne type varmepumpe sig godt egnet til mindre boliger og sommerhuse.

Sådan fungerer en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe udnytter varmeenergien udendørs hele året til at opvarme din bolig eller dit sommerhus, og netop derfor er varmepumper også en miljøvenlig opvarmningsform. Varmepumpen består af to dele, en del der placeres ude som sørger for at indhente varmen fra luften udendørs og en indvendig del som modtager luften udefra og opvarmer det, inden det igen sendes udenfor.

Varmepumpen bruger naturligvis strøm for at kunne opvarme boligen eller sommerhuset, men opvarmer du på nuværende tidspunkt eksempelvis sommerhuset eller boligen via el-radiatorer vil du kunne opleve en 4 gange så lav varmeregning. På trods af at det kun kræver et en stikkontakt at tilslutte en el-radiator vælger mange alligevel at skifte over til luft til luft varmepumper når de får kendskab til den besparelse de kan opnå ved et skifte.

Betjen din varmepumpe via fjernstyring

Hvis du er sommerhusejer kan du med fordel vælge en luft til luft varmepumpe som du kan styre hjemmefra. Med fjernstyring af varmepumpen er det slut med at dukke op til et iskoldt sommerhus, for du kan nemt betjene varmepumpen hjemmefra og installere rumtemperaturen til I ankommer. Fjernstyringen sker over din mobiletelefon, enten via SMS eller en App, og ved bare et par klik kan du ankomme til et behageligt opvarmet sommerhus. Du behøver ikke at tage stilling til om du ønsker fjernstyring med det samme, det kan altid ordnes, hvis du pludselig ønsker at kunne styre temperaturen i sommerhuset hjemmefra.