Spar 20 – 30% på din luft til luft varmepumpe

Med statens håndværkerfradrag og energitilskud kan du nu spare op til 20 – 30 % på din varmepumpe.

Luft til luft varmepumper – opvarmning af boligen

Luft til luft varmepumper kan udelukkende bruges til opvarmning, hvorimod du skal have en luft til vand varmepumpe hvis du både ønsker at opvarme boligen, såvel som vandet.

Luft til luft varmepumper

  • Er billig at installere
  • Besparelse på varmeregningen
  • Skaber cirkulation i rummet
  • Perfekt til sommerhuse
  • Mulighed for aircondition
  • Mulighed for fjernstyring

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Postnr (skal udfyldes)

Er der noget vi bør vide?


Se alle vores priser på vores mest populære varmepumper inkl. montage her.

Panasonic NZ9SKE

Denne varmepumpe har grundvarmefunktion, der gør at pumpen kan holde et rum frostsikkert ved at den ikke tillader at temperaturen kommer ned under 8 til 10 grader, dermed er den ideel til sommerhuse.

Panasonic HZ9RKE

Pumpen er velegnet til Sommerhuse og enfamilies huse samt kontorer. HZ9RKE er med nanoe-G system som fanger og neutrtaliserer 99 % af alle luftbårne bakterier. Klimaanlægget er konstrueret til enestående energibesparelser.

Bosch Compress 5000

Compress 5000 er en innovativ to-i-en-løsning til opvarmning og afkøling, der giver stor komfort året rundt. Pumpen kan anvendes som ”grøn” backup til det eksisterende varmeanlæg – især til hjem med elvarme.

Panasonic CZ9SKE

Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi. Du får desuden en behagelig afkøling på de varmeste sommerdage.

LG Prestige P09MK

Alle de nye varmepumper fra LG er konstrueret til det nordiske klima. Med det mener vi at de er konstrueret til Norden helt fra bunden og de er ikke bare tilpasset på baggrund af andre europæiske modeller.

Mitsubishi MSZ-GF60

Det ideelle klimaanlæg til mindre butikker og erhvervslokaler
Energieffektive klimaanlæg, til køl og varme. MSZ-GF60 / 71 passer til dem, der ønsker en mere økonomisk løsning.

Mitsubishi MFZ-KJ25

Den nye luftvarmepumpe fra Mitsubishi Electric er vores første model til gulvmontage med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Indendørsenhedens kompakte format gør den ekstremt nemt at placere.

Mitsubishi FH25

Vores nye varmepumpe Kirigamine FH er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe det bedste indeklima.
Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, samt et behageligt indeklima

Vaillant 2.5

Vaillants luft/luft varmepumpe også kaldet klimaanlæg er en god løsning til dig, som vil spare på din varmeregning og har et mindre hus i et plan eller et sommerhus, som kører på elvarme. ClimaVAIR klimaanlæg fungerer også som en aircondition.

Samsung Comfort 9

Smart Comfort bygger på Samsungs innovative, triangulær form, som giver højere ydeevne end konventionelle klimaanlæg gennem højere luftgennemstrømning, hurtigere temperaturregulering og jævnere temperaturfordeling i rummet.

Samsung Smart 9

Med Samsungs Smart 9 varmepumpe installeret i hjemmet, fritidshuset, garagen eller på lageret kan du sænke energiforbruget med op til 50% set i forhold til direkte virkende el. Vores luftvarmepumper er også meget energibesparende.

Specielle ønsker?

Søger du en helt speciel pumpe, eller har du brug for hjælpe og rådgivning omkring dit valg af varmepumpe,  så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig. Du er også velkommen til at ringe på: 70 60 54 60

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

En varmepumpe kan give dig besparelser

Som tommelfingerregel benyttes luft til luft varmepumper primært i mindre boliger eller i sommerhuse, da rækkevidden på denne type varmepumpe ikke er så stor. Luft til luft varmepumper kan udelukkende bruges til opvarmning, hvorimod du skal have en luft til vand varmepumpe hvis du både ønsker at opvarme boligen, såvel som vandet.

Opvarmer du på nuværende tidspunkt dit sommerhus med en almindelig radiator eller el-radiator vil du kunne opleve en stor besparelse på varmeregningen, da energiforbruget ved en luft til luft varmepumpe er markant lavere.

Ideel til sommerhuset eller det lille hus

Luft til luft varmepumper er den foretrukne opvarmningsform i sommerhuset, fordi det er en relativ lille investering som hurtigt kan tjene sig hjem. Med varmepumper kan du nemlig minimere dit varmeforbrug betydeligt og ydermere stiller luft til luft varmepumpen ikke de store krav til installationen.

Hvis sommerhuset ikke har installeret radiatorer kan du også få installeret en luft til luft varmepumpe, da dette ikke kræver radiatorer. Mange opvarmer deres sommerhus med el-radiatorer, og har du prøvet det kan du måske nikke genkendende til en skræmmende høj varmeregning.

Energiforbruget hos en luft til luft varmepumpe er markant lavere, uanset om der sammenlignes med almindelige radiatorer, el-radiatorer, naturgas eller oliefyr. En anden stor fordel ved luft til luft varmepumper er den ventilation de skaber. Luft til luft varmepumpen skaber nemlig cirkulation i sommerhuset eller boligen hvilket forbedrer indeklimaet, så du minimerer risikoen for fugtskader, såsom skimmelsvampe i boligen eller sommerhuset.

Du kan sammenligne varmepumpens udseende med et aircondition anlæg, som typisk placeres i boligens eller sommerhusets største rum. Sammenlignet med luft til vand varmepumper er rækkevidden for luft til luft varmepumper ikke så stor og netop derfor gør denne type varmepumpe sig godt egnet til mindre boliger og sommerhuse.

Sådan fungerer en luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe udnytter varmeenergien udendørs hele året til at opvarme din bolig eller dit sommerhus, og netop derfor er varmepumper også en miljøvenlig opvarmningsform. Varmepumpen består af to dele, en del der placeres ude som sørger for at indhente varmen fra luften udendørs og en indvendig del som modtager luften udefra og opvarmer det, inden det igen sendes udenfor.

Varmepumpen bruger naturligvis strøm for at kunne opvarme boligen eller sommerhuset, men opvarmer du på nuværende tidspunkt eksempelvis sommerhuset eller boligen via el-radiatorer vil du kunne opleve en 4 gange så lav varmeregning. På trods af at det kun kræver et en stikkontakt at tilslutte en el-radiator vælger mange alligevel at skifte over til luft til luft varmepumper når de får kendskab til den besparelse de kan opnå ved et skifte.

Betjen din varmepumpe via fjernstyring

Hvis du er sommerhusejer kan du med fordel vælge en luft til luft varmepumpe som du kan styre hjemmefra. Med fjernstyring af varmepumpen er det slut med at dukke op til et iskoldt sommerhus, for du kan nemt betjene varmepumpen hjemmefra og installere rumtemperaturen til I ankommer. Fjernstyringen sker over din mobiletelefon, enten via SMS eller en App, og ved bare et par klik kan du ankomme til et behageligt opvarmet sommerhus. Du behøver ikke at tage stilling til om du ønsker fjernstyring med det samme, det kan altid ordnes, hvis du pludselig ønsker at kunne styre temperaturen i sommerhuset hjemmefra.