fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Indhent et tilbud

Vi er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed. Vi kan løse alle opgaver inden for varmepumper, og vi monterer mellem 80 og 100 stk. varmepumper om måneden. Vi giver altid faste priser og kan altid løse din opgave inden for 10 arbejdsdage.
Kontakt os på 70 60 54 60 eller via formularen
SPAR 20–30% PÅ DIN VARMEPUMPE!
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her
Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Vi giver altid faste priser uden overraskelser, og sikrer altid  at vores kunder er 100 % tilfredse med vores service og kvalitet. 

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.