fbpx

Danmarks bedste pris på din hulmursisolering

Med statens håndværkerfradrag kan du nu spare mange penge på din isoleringsopgave.

Fordele ved at hulmursisolere:

Få et gratis tilbud på hulmursisolering

Egner din bolig sig til hulmursisolering, og er den endnu ikke isoleret, er hulmursisolering en billig investering, der vil mindske dit varmeforbrug og reducere din varmeregning.
Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer.

Sådan foregår en hulmurisolering

Indblæsning

Isoleringen indblæses gennem 20 mm dyser, hvortil der bores 22 mm huller i enten fuger eller murværk for at gøre plads til indblæsningen.

Tildækning

Når isoleringen er indblæst, tilmures
iso-hullerne med mørtel.

Dit hus er nu hulmuriosoleret

Du kan nu se frem til en bolig, der
er godt efterisoleret.

Hulmurisolering, en god måde at efterisolere på

Med en hulmursisolering er der mange fordele. Du vil ikke kun opleve, at din bolig bliver bedre til at holde på varmen, men du vil også kunne spare betydeligt flere penge på din varmeregning. Derved undgår du at fyre unødvendigt, da du med hulmursisolering kan holde på varmen hele året. Kombinerer du denne isoleringsform med loftisolering, får du den optimale løsning, hvor du ikke længere er afhængig af de stigende elpriser.

Foruden ovenstående fordele er der en lang række andre fordele, der gør sig gældende ved at få lavet hulmursisolering, blandt andet:
Der er altså mange fordele ved at få lavet en hulmursisolering af din bolig. Selvom en hulmursisolering er en dyr investering, er det samtidig en investering, der som oftest har tjent sig selv hjem igen i løbet af 2-3 år.
Har du ikke allerede hulmursisolering, kan det være en rigtig god idé at få lavet en. Ikke kun på grund af de mange fordele, men særligt også da varmepriserne er høje og kun er stigende. Hos Varmeteamet kan vi med garanti løfte din isoleringsopgave. Vi har mange års erfaring med alle former for isolering, og lader du vores kompetente team stå for hulmursisolering af din bolig, kan du være sikker på en professionel og effektiv løsning.

Hulmursisolering

Varmeteamet er eksperter i isolering, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med din isoleringsopgave. Uanset om du er på udkig efter hulmursisolering, loftisolering eller gulvisolering og etageadskillelse, står vores erfarne team klar til at hjælpe dig med en effektiv isoleringsløsning til din bolig. Så du på den måde bedre kan holde på varmen i din bolig – selv i de kolde måneder.
Hulmursisolering er en billig og simpel isoleringsform, der er både miljøvenlig og sparer dig mange penge på din varmeregning. Mange ældre huse har ikke hulmursisolering, og dette giver et stort varmetab gennem ydermurene. Idet der er et tomrum mellem din yder- og indervæg, kan varmen sive ud. Det er derfor en god idé at få lavet en hulmursisolering, så din bolig bedre kan holde på varmen. Kombinerer du en hulmursisolering med en loftisolering, kan du fuldende din varmeoplevelse. Lader du Varmeteamet stå for din hulmursisolering, kan du være sikker på en effektiv løsning og et godt håndværk.

Danmarks bedste pris på din hulmurisolering

Kontakt os på 70 60 54 60 eller via nedenstående formular for at få et tilbud
– vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer.

Hvad er hulmursisolering?

Hulmursisolering er en isoleringsform, hvor tomrummet mellem yder- og indervæg fyldes med et luftigt isoleringsmateriale, der hjælper til at holde på varmen og forhindrer kold luft i at sive ind i boligen. Det valgte isoleringsmateriale udfylder således det hulrum, hvor der ellers ville være kold luft. Samtidig er det en forholdsvis minimal procedure, der hurtigt giver dig betydelige besparelser.
En hulmursisolering fungerer sådan, at når tomrummet er udfyldt med isoleringsmateriale, så møder den kolde og fugtige udeluft isoleringen i stedet for at blive lagret i hulrummet. Dernæst sørger materialet for at holde varmen inde i selve materialet, så det ikke slipper ud. Resultatet heraf er, at den varme luft bliver inde i boligen og mindsker derved varmebehovet. Dette giver også en varm og tør luft, der er med til at minimere fugtskader i boligen.
Til en hulmursisolering kan der anvendes forskellige isoleringsmaterialer, blandt andet stenuldsisolering, flamingoisolering, glasuldsisolering og isolering med papiruld. Hos Varmeteamet isolerer vi med glasuld og papiruld.

Glasuldsisolering

Glasuld er et isoleringsmateriale, der er bundet sammen af glastråde. Omkring 95% af materialet består af glas, hvilket gør det til et meget miljøvenligt materiale. Det er samtidig et let materiale, der er nemt at arbejde med. Dette er også grunden til, at det er det mest anvendte isoleringsmateriale på markedet.
Glasuld er et løst og ikke-brændbart granulat, der har en høj isoleringsevne. Dette isoleringsmateriale er udviklet med optimale varmeisolerende egenskaber foruden rigtig gode dæknings- og indblæsningsegenskaber. Derudover har vores glasuldsisolering en fremragende varmeledningsevne og lydisolerende egenskaber.
Via en granulatmaskine blæses glasuld derind, hvor det skal fungere som isoleringsmateriale. Det fordeles som et jævnt lag og kan bruges til både nybyggeri, renovering af ejendomme og til efterisolering.

Hvad siger kunderne

"Super god service! God udmelding omkring, hvornår de kom og godt udført! Til den aftalte tid og pris! Vi kan slet ikke se, de har været her - kun mærke det, hvilket også var meningen! Super mange gange tak."

"Efter mange tilbud valgte vi dem. Dette nok først og fremmest for deres hurtige reaktion og tilbudsgivning. Og ja, så gjorde det jo heller ikke noget, at de rent faktisk var de billigste. Der er blevet udført et rigtig godt stykke arbejde.​"

"Alle de deltagende håndværkere kom til aftalte tider. Var venlige, og var meget omhyggelige med at udføre arbejdet til punkt og prikke."

Papiruldsisolering

Isolering med papiruld er en meget miljøvenlig løsning, idet papiruld er et granulat, der består af genbrugspapir. Papiret er saltet og tilføjet boresyre for at mindske brandbarheden. Dette reducerer også risikoen for skimmelsvamp og mug.
Papiruld kan bruges til efterisolering, til nybyggeri og til renoveringer. Her blæses isoleringsmaterialet ind via en granulatmaskine, hvor det hurtigt kommer ud i alle hjørner grundet fibrenes struktur. Dette giver en lettere indblæsning, fordi det kan foregå gennem små huller i ydermurens fuger, hvorved der opstår færre skader på bygningens facade.
Hvilket isoleringsmateriale, der skal bruges til isolering af hulmuren i din bolig, afhænger af størrelsen på dit hulrum. Du er velkommen til at kontakte os på 70 60 54 60 eller på mail info@varmeteamet.dk for at høre nærmere om vores isoleringsmaterialer eller for en uforpligtende snak om dine isoleringsmuligheder. Lad os sammen finde den rette løsning til dig og din bolig.

Hvad er hulmursisolering?

En af årsagerne til, at hulmursisolering er blevet en meget populær måde at isolere på, er blandt andet, at det er en utrolig nem løsning. Hulmursisolering er hurtig at få lavet, da det er et ret simpelt indgreb, der som regel tager 1-2 arbejdsdage. Dette afhænger naturligvis af størrelsen på det areal, der skal isoleres, foruden hvilket isoleringsmateriale der vælges til opgaven.
Hos Varmeteamet laver vi hulmursisolering ved at indblæse det valgte isoleringsgranulat med en granulatmaskine. Dette sker gennem 20 mm dyser. I første omgang borer vi 22 mm huller i furer eller selve murværket i ydermuren, hvorigennem vi indblæser isoleringsmaterialet. Hullernes placering er nøje udvalgt og jævnt fordelt for et optimalt udbytte af isoleringen. Isoleringsgranulatet blæses ind, indtil hulmuren er fyldt op. Derefter fyldes hullerne i fugerne ud igen, eller hullerne tilmures med mørtel.
Når hulmursisoleringen af udført, kan du næsten ikke se det på bygningens facade. Vi sørger nemlig for at ramme fugernes og murværkets oprindelige farve så godt som muligt. Derved får du nemt et godt isoleret eller efterisoleret hjem, uden at det kan ses. Og du vil med garanti hurtigt mærke effekten af hulmursisoleringen.

Efterisolering af hulmuren

Hulmursisolering er ikke kun relevant, hvis du oplever en stigende varmeregning, fordi varmen siver ud af din bolig. Isolering af hulmuren er også særlig effektivt, hvis du har et ældre hus fra 1920’erne og opefter. Husene i denne tidsperiode blev typisk ikke hulmursisoleret, hvorfor der ofte er et tomt hulrum mellem yder- og indervæg, hvor den kolde luft opsamles.
Dengang var det forholdsvist billigt at fyre med enten olie eller gas, hvorfor man ikke prioriterede isolering særlig højt. Der blev i stedet skruet op for varmen. Er din bolig ikke hulmursisoleret, kan du med fordel få det efterisoleret af en af vores kompetente isolatører.

Pris på hulmursisolering

Prisen på en hulmursisolering afhænger naturligvis af arealet på husets hulmur. Det anslås, at en hulmursisolering koster mellem 10.000 og 30.000 kr., hvilket afhænger af opgavens omfang, materialevalg og firma. Hos Varmeteamet får du en fast pris uden overraskelser på din isoleringsopgave.
Når du får lavet en hulmursisolering, har du mulighed for at få en række fradrag. Du kan blandt andet få håndværkerfradrag. Herigennem kan du således spare penge på mange områder ved at få lavet en grøn og miljøvenlig isoleringsløsning i din bolig. Vil du vide mere om muligheden for tilskud til din hulmursisolering, eller hvordan vi kan hjælpe dig med din isoleringsopgave? Eller kunne du godt tænke dig et uforpligtende tilbud? Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 60 54 60 eller på mail info@varmeteamet.dk.