Danmarks bedste pris på din hulmursisolering

Med statens håndværkerfradrag og energitilskud kan du nu spare mange penge på din isolerings opgave.

Fordele ved at hulmursisolere:

 • Hulmursisolering er en god investering, som typisk er tjent ind på 2 år
 • Huset holder på varmen om vinteren, og holder kulden ude
 • Bedre indeklima: Ingen kuldebroer og træk
 • Varmeforbruget falder markant
 • Huset stiger i værdi
 • Lavere Co2-udslip

Få et gratis tilbud på hulmursisolering

Egner din bolig sig til hulmursisolering, og er den endnu ikke isoleret, er hulmursisolering en billig investering der vil mindske dit varmeforbrug og reducere din varmeregning.
Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Sådan foregår en hulmurisolering

Indblæsning

Isoleringen, indblæses gennem 20 mm dyser, hvortil der bores 22 mm huller i enten fuger eller murværk, for at gøre plads til indblæsningen.

Tildækning

Når isoleringen er indblæst tilmures
iso-hullerne med mørtel.

Dit hus er nu hulmuriosoleret

Du kan nu se frem til en bolig som
er godt efterisoleret.

Hulmurisolering, en god måde at efterisolere på

Hulmursisolering er en rigtig god investering, både i forhold til besparelse på varmeregningen, i forhold til vedligeholdelse af boligen og i forhold til forbedring af boligens indeklima. Din bolig bliver mere attraktiv med en professionelt udført hulmursisolering, og samtidig forhøjes boligens værdi med vedligeholdelsen. Desuden betyder besparelsen på varmeregningen, at udgiften til hulmursisolering tjener sig selv ind igen. Boligen bliver mere komfortabel at opholde sig i med et forbedret indeklima, og endelig bidrager hulmursisolering til en mindre udledning af CO2 til generel fordel for det globale klima. Der er kort sagt mange gode grunde til at få foretaget hulmursisolering af dit hus. Du bør derfor kontakte os hurtigst muligt for en aftale om professionel hulmursisolering. Vi lister de gode grunde her:
 • Bedre indeklima
 • Forhøjelse af boligens værdi
 • Besparelse på varmeregningen
 • Besparelsen betyder, at investeringen hurtigt tjenes ind
 • Du udleder mindre CO2 fra din bolig, til gavn for miljøet

Lav varmeregning

Hulmursisolering drejer sig altså om flere ting. For det første kan du på sigt spare nogle penge ved at investere i denne forbedring af din bolig. En tommelfingerregel siger, at en udgift til hulmursisolering af et normalt énfamilieshus er tjent ind via varmeregningen i løbet af 2-3 år. Når de 2-3 år er gået, begynder du endda at spare penge på din investering i forbedringen af din bolig. Hertil kommer, at der i øjeblikket gives statstilskud til hulmursisolering, hvormed du kan spare ekstra 30-40% på investeringen.

Hulmursisolering er en god måde at efterisolere dine ydervægge – og det er tilmed et overkommeligt projekt, som er en fordelagtig investering. Du vil se effekterne af investeringen blandt andet via et formindsket varmeforbrug. Isolering indblæses mellem ydermuren og den indvendige mur, og netop derfor kaldes det hulmursisolering, da hulrummet mellem murerne isoleres, og derved formindsker tab af varmen.

Mange gode grunde til hulmursisolering

Fordelene ved hulmursisolering er mange, blandt andet formindsker du din boligs CO2-udslip. Den primære årsag til at mange ønsker at efterisolere deres bolig, er dog stadig de økonomiske gevinster, såsom et formindsket varmeforbrug, at øge boligens værdi, såvel som at eliminere fremtidige fugtskader i boligen.

Danmarks bedste pris på din hulmurisolering

Kontakt os på 70 60 54 60 eller via nedenstående formular for at få et tilbud
– Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

God investering

Foruden den gevinst du opnår på hulmursisolering via en lavere varmeregning, vil din bolig samtidig stige i værdi ved denne forbedring. Du vedligeholder og forbedrer din bolig ved en hulmursisolering, dermed sikrer du din ejendoms værdi, hvilket betyder, at du ikke risikerer noget ved din investering. Selvom du ender med at sælge huset indenfor en kortere årrække, vil din investering stadig komme dig til gode. En kommende ejer vil jo klart værdsætte, at boligen er velisoleret og har en lav varmeregning.

Bedre indeklima

Bliver du selv boende i boligen vil gevinsten ved hulmursisolering blive endnu større. For det første vil du som nævnt spare penge på varmeregningen, så din investering tjenes ind, og derefter vil du opnå en reel besparelse ved en lavere udgift. Men for det andet vil du nyde godt af et klart forbedret indeklima, hvor du slipper for kuldebroer, som giver træk og fodkulde. Huset bliver ganske enkelt rarere at bo i, og det bliver til gavn for dig både her og nu, og i lang tid fremover. At investere i en behagelig og lun bolig med en lav varmeregning er bestemt ingen dårlig ide. Især ikke når investeringen endda luner i tegnebogen.

Hvad siger kunderne

"Super god service! Gode udmelding omkring hvornår de kom og godt udført! Til den aftalte tid og pris! Vi kan slet ikke se de har været her kun mærke det, hvilket også var meningen! Super mange gange tak."

"Efter mange tilbud valgte vi dem. Dette nok først og fremmest for deres hurtige reaktion og tilbudsgivning. Og ja, så gjorde det jo heller ikke noget at de rent faktisk var de billigste. Der er blevet udført rigtig godt arbejde.​"

"Alle de deltagne håndværkere kom til aftalte tider. Var venlige og var meget omhyggelige med at udføre arbejdet til punkt og prikke."

Mindre CO2-udslip

Ydermere er der den gode ting ved hulmursisolering, at du mindsker CO2-udslippet fra opvarmningen af din bolig. Det er ikke altid, at man kan skabe fordele for sig selv og samtidig give en hjælpende hånd til miljøet, men hulmursisolering er en perfekt kombination af mange fordele. Du sparer penge, du forbedrer din bolig og forhøjer dens værdi, du får et bedre indeklima, og du beskytter det globale klima. En hulmursisolering er simpelthen en af de bedste investeringer, du kan foretage.

Eksperter i hulmurisolering

Vi er eksperter i hulmursisolering, og vi rådgiver gerne om forskellige muligheder for isolering. De fleste huse bygget i det 20. århundrede har en dobbeltmur med et hulrum imellem. I dette hulrum indblæses isoleringsmaterialet. Inden isoleringen indblæses, er det nødvendigt at vurdere murene grundigt. Dels skal hulrummets størrelse bestemmes, dels skal det sikres, at der ikke er fugtskader eller andet, der skal udbedres, inden isoleringen udføres. For eksempel går det selvsagt ikke, at der er huller i murværket.