fbpx

Danmarks bedste pris på din loftisolering

Vi kommer altid ud besigtiger nye opgaver så hurtigt som muligt, og vi giver altid faste priser uden overraskelser.

Fordele ved at loftisolere:

Få et gratis tilbud på loftisolering

Der er mange fordele og gevinster ved at isolere dit loft. En stor reducering af varmeregningen, et bedre indeklima og ønsket om at øge boligens værdi er nogle af de faktorer, der får flere og flere til at satse på loftisolering i dag.

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer.

Sådan foregår en loftisolering

Afmåling

Der skal minimum ligge 30 cm loftisolering, før dit loft er optimalt isoleret. Vi tager målene som det første, så vi sikrer, at den korrekte mængde isolering indblæses for det bedste resultat.

Indblæsning

Der indblæses granulat. Fordelen ved indblæsning er, at du får den tætteste og mest optimale isolering, da der ved denne type isolering ikke er samlinger, som kulden kan komme igennem, som ved valg af isoleringsbatts.

Dit hus er nu loftiosoleret

Dit loft er nu isoleret, og du vil sandsynligvis kunne se effekten allerede på din næste varmeregning samt mærke forskellen på indeklimaet i din bolig.

Loftisolering

Hos Varmeteamet er vi eksperter i isolering, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med en effektiv isoleringsløsning til at holde på varmen i din bolig. Hvad end du søger loftisolering, hulmursisolering eller gulvisolering og etageadskillelse, står vores kompetente team klar til at løfte din isoleringsopgave.
Loftisolering er en af de bedste og mest effektive måder at isolere boligen på. Varmen i boligen stiger opad, og det betyder, at hvis dit loft ikke er isoleret, så kan varmen forsvinde ud af dit hus via loftet. Derfor er loftet også et af de vigtigste steder at få isoleret. Særligt hvis du gerne vil spare penge, forøge boligens værdi og holde på varmen i de kolde måneder. Har du eksempelvis allerede en varmepumpe, vil den rette isolering være med til at fuldende din varmeoplevelse, foruden din varmebesparelse og dit CO2-udslip.
Lader du Varmeteamet stå for din loftisolering, er du sikker på godt håndværk og en fast pris uden overraskelser. Vores team sætter en ære i at levere et resultat, du bliver glad for. Ønsker du et tilbud, kommer vi altid ud og besigtiger din opgave så hurtigt som muligt – det er din garanti for hurtigt at kunne få et varmere hus og et bedre indeklima.

Danmarks bedste pris på din loftisolering

Kontakt os på 70 60 54 60 eller via nedenstående formular for at få et tilbud
– vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer.

Hvad er loftisolering?

Loftisolering er, som navnet lyder, isolering af loftet. Her lægges der et lag isoleringsmateriale enten over eller under husets lofter. Loftisolering kan derfor foregå på to forskellige måder. Enten ved at isolere nedefra, hvor tomrummet mellem loft og stueetage udfyldes med isoleringsmateriale. Den anden måde er ved at fylde isoleringen oppe fra loftet i loftrummet. Her kræver det dog, at loftrummet er tømt for alt – også tidligere isolering.
Loftisolering er en ret simpel isoleringstype, der fungerer ved, at den varme, der kommer udefra, ledes ind i isoleringsmaterialet. Herigennem kan isoleringen holde på varmen, så den bliver i boligen i stedet for at fise ud. Grunden hertil er, at isolering er en dårlig varmeleder, der derved sikrer, at varmen bliver siddende i materialet.
Ved isolering af loftet kan der bruges flere forskellige materialer. Hos Varmeteamet isolerer vi loftet med papiruld og glasuld.

Isolering med papiruld

Papiruld er et granulat, der primært består af papir og bruges til isolering af både loft og hulmur. Det kan derfor også bruges til isolering af både nybyggeri, til renoveringer eller som efterisolering i eksisterende bygninger. Papiruld blæses ind de steder, hvor det skal bruges som isolering.
Dette isoleringsmateriale har den fordel, at det har en lav varmeledning, hvilket betyder, at papiruld holder varmen inde der, hvor den skal være. Det smarte ved dette materiale er, at det let smyger sig om rør og kommer ind i hjørnerne, hvor det i mange tilfælde kan være svært at isolere korrekt. Samtidig er papiruld brandsikker og tiltrækker hverken insekter eller andre skadedyr.

Hvad siger kunderne

"Super god service! God udmelding omkring, hvornår de kom og godt udført! Til den aftalte tid og pris! Vi kan slet ikke se, de har været her - kun mærke det, hvilket også var meningen! Super mange gange tak."

"Efter mange tilbud valgte vi dem. Dette nok først og fremmest for deres hurtige reaktion og tilbudsgivning. Og ja, så gjorde det jo heller ikke noget, at de rent faktisk var de billigste. Der er blevet udført et rigtig godt stykke arbejde.​"

"Alle de deltagende håndværkere kom til aftalte tider. Var venlige, og var meget omhyggelige med at udføre arbejdet til punkt og prikke."

Fordele ved loftisolering

Hvis din varmeregning er høj, og du oplever, at din bolig ikke holder på varmen, kan loftisolering være en effektiv løsning. Hos Varmeteamet kan vi løfte din isoleringsopgave. Vi har mange års erfaring med blandt andet loftisolering, og lader du os stå for isoleringen af dit loft, kan du være sikker på en omhyggelig og professionel løsning.
Der er mange fordele at hente ved at få isoleret eller efterisoleret sit loft. En af de vigtigste er, at din bolig bedre kan holde på varmen, og du derfor ikke unødigt spilder penge på at opvarme hjemmet, fordi varmen alligevel fiser ud gennem loftet. Med den rette loftisolering kan du derved holde på varmen året rundt og på samme tid være mindre afhængig af de stigende elpriser.
Nogle af de andre fordele ved loftisolering er blandt andet:
Loftisolering er således ikke kun godt for din økonomi, men særligt også for indeklimaet i din bolig. Isoleringen lader dig spare penge, idet du blandt andet ikke behøver fyre ekstra om vinteren for at holde på varmen.
Med loftisolering skabes der et bedre indeklima i din bolig, idet du med isoleringen undgår både fugtskader, skimmelsvamp og råd. Dette er også med til at øge boligens værdi, samtidig med at du ved at loftisolere får en grønnere løsning, der giver dig et lavere CO2-udslip.

Loftisolering er en investering

Loftisolering er en investering, der giver dig en lang række fordele på flere områder. Du vil med det samme kunne mærke på din varmeregning, når du har fået lagt loftisolering. Særligt idet din varmeregning kan blive reduceret med en tredjedel. Og selvom en loftisolering kan være en dyr investering, er det en udgift, der har tjent sig selv hjem efter omkring 2-3 år.
Lader du Varmeteamet stå for din loftisolering, er du sikker på, at arbejdet bliver udført af dygtige isolatører. Vi udfører arbejdet efter de gældende love med de bedste materialer, så du får det bedste resultat og mest ud af din isolering. Du kan derfor roligt lade os løfte din isoleringsopgave og derigennem værne om din investering.
Hulmursisolering er en billig og simpel isoleringsform, der er både miljøvenlig og sparer dig mange penge på din varmeregning. Mange ældre huse har ikke hulmursisolering, og dette giver et stort varmetab gennem ydermurene. Idet der er et tomrum mellem din yder- og indervæg, kan varmen sive ud. Det er derfor en god idé at få lavet en hulmursisolering, så din bolig bedre kan holde på varmen. Kombinerer du en hulmursisolering med en loftisolering, kan du fuldende din varmeoplevelse. Lader du Varmeteamet stå for din hulmursisolering, kan du være sikker på en effektiv løsning og et godt håndværk.

Isolering med glasuld

Glasuld er et løst ikke-brændbart granulat, der er nemt at arbejde med. Samtidig har dette isoleringsmateriale en høj isoleringsevne og levetid. På den måde er du sikker på at få et isoleringsresultat, der holder mange år ud i fremtiden.
Dette isoleringsmateriale er udviklet med det formål at opnå den bedst mulige dækning og de bedste varme-egenskaber. Glasuld blæses derind, hvor det skal fungere som isoleringsmateriale, med en granulatmaskine. Her fordeles det som et jævnt lag over hele arealet og sikrer en effektiv loftisolering. Det kan anvendes både til nybyggeri og renovering af ejendomme.
Hvilket materiale du bør bruge til din loftisolering, kommer an på dine behov. Du er velkommen til at kontakte os på 70 60 54 60 eller på mail info@varmeteamet.dk for at høre nærmere om vores isoleringsmaterialer. Så kan vi sammen finde frem til den rette løsning til dig og din bolig.

Hvordan foregår loftisolering?

Loftisolering er en nem og billig måde at isolere på og kan som regel klares i løbet af én dag alt afhængigt af opgavens omfang og dit boligareal.
Der skal som minimum være 30 cm loftisolering for at sikre en optimal isolering af loftet. Derfor sørger vores dygtige fagfolk for at opmåle loftarealet, inden de går i gang med isoleringsopgaven. På den måde sikrer vi, at den korrekte mængde isoleringsmateriale indblæses. Så du således får det bedste resultat og mest udbytte af din loftisolering.
Hos Varmeteamet foretager vi loftisolering ved at indblæse granulat. Fordelen ved indblæsning af isoleringsmaterialet er, at du på den måde får den tætteste og mest optimale løsning, hvor isoleringsmaterialet kommer helt ud i hjørnerne og andre steder, hvor det kan være svært at isolere med isoleringsmåtter. Samtidig dannes der ved denne isoleringstype ikke samlinger, hvor kulden kan komme igennem.
Når granulatet er blevet indblæst, er dit loft isoleret. Herefter vil du sandsynligvis både se og mærke effekten af din loftisolering, særligt på din varmeregning. Men også i forhold til indeklimaet i din bolig.

Pris på loftisolering

Prisen på loftisolering varierer fra opgave til opgave, og derfor er ingen pris ens. Det er som regel ikke muligt at fastlægge en pris, før en isolatør har været ude forbi din bolig. Prisen vil efterfølgende afhænge af opgavens omfang. Og særligt fire faktorer spiller ind i forhold til prisgivning af din isoleringsopgave.
Er du interesseret i at høre mere om loftisolering? Eller har du spørgsmål til isolering? Du er altid velkommen til at kontakte os på 70 60 54 60 eller på mail info@varmeteamet.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du er også velkommen til at kontakte os med henblik på et uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave.