Danmarks bedste pris på din loftisolering

Vi kommer altid ud besigtiger nye opgaver indenfor 5 dage, og giver altid faste priser uden overraskelser.

Fordele ved at loftisolere:

  • Bedre indeklima
  • En god investering, som betaler sig selv hjem
  • Huset stiger i værdi
  • Varmeforbruget falder markant
  • Lavere Co2-udslip
  • Huset holder langt bedre på varmen

Få et gratis tilbud på loftisolering

Der er mange fordele og gevinster ved at isolere dit loft. En store reducering af varmeregningen, et bedre indeklima, og ønsket om at øge boligens værdi, er nogle af de faktorer der får flere og flere til at satse på loftisolering i dag.

Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Sådan foregår en loftisolering

Afmåling

Der skal minimum ligge 30 cm loftisolering før dit loft er optimalt isoleret. Vi tager målene som det første, så vi sikrer at den korrekte mængde isolering indblæses for det bedste resultat.

Indblæsning

Der indblæses granulat. Fordelen ved indblæsning er at du får den tætteste og mest optimale isolering, da der ved denne type isolering ikke er samlinger som kulden kan komme igennem, som ved valg af isoleringsbatts.

Dit hus er nu loftiosoleret

Dit loft er nu isoleret og du vil sandsynligvis kunne se effekten allerede på din næste varmeregning, og mærke forskellen på indeklimaet i din bolig.

Varmen stiger op, så få loftisoleret

Vinteren kan være lang og ikke mindst en dyr sæson hvis du bor i et hus, hvor varmen fosser ud. Du vil gerne have en opvarmet bolig, men ender med at skrue op for dine radiatorer, uden at kunne mærke en effekt?

Loftisolering er en effektiv måde, hvorpå du kan holde på varmen, og formindske dit varmeforbrug. Varmen har det med at stige opad, så er dit loft ikke isoleret, så er det med stor sandsynlighed det der skyldes at du står tilbage med en stor varmeregning, uden at føle at du har fyret for gråspurvene.

Danmarks bedste pris på din loftisolering

Kontakt os på 70 60 54 60 eller via nedenstående formular for at få et tilbud
– Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Loftisolering, en investering for livet

Loftisolering er en investering, men en investering som kan spare dig mange penge på din varmeregning, på sigt. Dette kan være den altafgørende faktor der får mange til at satse på loftisolering, men der er mange andre fordele, som du også bør have i mente. Et hus der er godt isoleret kan nemlig også øge din boligs værdi.

Ikke nok med dette, vil du med loftisolering opnå en bedre lydisolering i boligen, såvel som du undgår fugtskader, såsom skimmelsvamp og råd. Føler du dig overbevist? Loftisolering står øverst på manges to-do-liste, og med god grund – for med en relativ lille investering kan du få mange gevinster ud af din investering.

Værn om din investering

Nogle vælger at påtage sig arbejdet selv, men de fleste overlader opgaven til os. Vi er eksperter på området, og vi sikrer dig, at arbejdet udføres efter de gældende love, så din investering kan blive en fordelagtig en af slagsen. Vi benytter kun de bedste materialer, så du kan få det bedste resultat ud af din loftisolering. Med faste priser, hurtige leveringstider på projekter og vores høje ekspertise er vi et sikkert valg, hvis du ønsker at loftisolere.

Hvad siger kunderne

"Super god service! Gode udmelding omkring hvornår de kom og godt udført! Til den aftalte tid og pris! Vi kan slet ikke se de har været her kun mærke det, hvilket også var meningen! Super mange gange tak."

"Efter mange tilbud valgte vi dem. Dette nok først og fremmest for deres hurtige reaktion og tilbudsgivning. Og ja, så gjorde det jo heller ikke noget at de rent faktisk var de billigste. Der er blevet udført rigtig godt arbejde.​"

"Alle de deltagne håndværkere kom til aftalte tider. Var venlige og var meget omhyggelige med at udføre arbejdet til punkt og prikke."