fbpx

Danmarks bedste priser

Vi kommer altid ud besigtiger nye opgaver indenfor 5 dage, og giver altid faste priser uden overraskelser.

Vi udfører følgende:

FÅ ET TILBUD PÅ DIN ISOLERINGSOPGAVE NU!

Ønsker du et uforpligtende tilbud på at få isoleret dit hus, så udfyld nedenstående formular og vi vil herefter kontakte dig indenfor 24 timer.

Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Hulmurisolering

Der er vist ikke mange danske boligejere, som kan være uenige i, at det er rigtig rart at investere penge i sit hus, når man ved, at investeringen betaler sig selv hjem igen på få år og ender med at betyde, at man kan putte pengene i direkte i lommen. For det er lige netop, hvad en hulmursisolering gør – altså betaler sig selv hjem. Omfanget af besparelsen afhænger naturligvis af husets størrelse, varmekilden og det generelle forbrug. Under alle omstændigheder vil en hulmursisolering nedbringe varmeforbruget væsentligt.
Desuden er en hulmursisolering ikke en ligeså omkostningsfuld omgang som eksempelvis et nyt tag eller nye vinduer. Tvært imod. Hvis du gerne vil vide, hvad du kan forvente at spare på varmeregningen efter en hulmursisolering, laver vi gerne de nødvendige beregninger kvit og frit – og vi kommer naturligvis også gerne med et tilbud på, hvad en hulmursisolering vil koste. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os med spørgsmål om husisolering på tlf. 22 85 33 80. Alene det økonomiske aspekt burde være nok til at overbevise enhver fornuftig husejer om smide penge efter en hulmursisolering i en fart, men det bliver endnu bedre. En hulmursisolering kan nemlig ikke bare mærkes på bundlinjen af varmeregningen, men i høj grad også i huset, hvor de positive effekter af isoleringen er afgørende for indeklimaet.
Træk og kuldebroer langs væggene forsvinder, og luften vil blive både varmere og mere tør i huset. Naturligvis skal man huske at lufte ud i et velisoleret hus, men efter en hulmursisolering holder huset til gengæld på varmen, så radiatorerne ikke bare står og varmer på livet løs. Og så er der selvfølgelig miljøet. Når du nedbringer dit varmeforbrug så markant, som en hulmursisolering gør, gavner det også miljøet. En hulmursisolering er med andre ord på alle måder en god investering i både dit hus og i fremtiden.

Danmarks bedste pris på din Isolering

Kontakt os på 70 60 54 60 eller via nedenstående formular for at få et tilbud
– Vi svarer på alle henvendelser inden for 24 timer – også i weekenden.

Isolering af Lofter

Isolering af husets loft er sammen med hulmursisolering en af de absolut mest effektive forbedringer af din bolig i forhold til at nedbringe varmeforbruget. Især i ældre huse er isoleringen på loftet efter moderne standarder alt for ringe, og da den varme luft i huset trækker opad, behøver man ikke være ekspert for at regne ud, at det er isoleringen på husets loft, som er sidste skanse, før varmen fiser direkte ud gennem taget. Det er ikke bare drøntræls, det er også regulær spild af penge.
Det er ikke ualmindeligt, at der kun ligger omkring 100 millimeter isolering på gamle lofter, og der er typisk tale om isoleringsmåtter, der ikke er ligeså effektive som moderne isoleringsmaterialer.
Måske er isoleringen på dit loft oven i købet ødelagt af fugt? I dette tilfælde kan det blive nødvendigt helt at fjerne den gamle isolering på dit loft, men tit er det mest hensigtsmæssigt simpelthen at blæses isolering i et tykt lagt oven på den gamle isolering, så den stadig bidrager til at isolere dit loft. Ved isolering af lofter bruges i dag forskellige former for granulat, som blæses ind på loftet. Eksempelvis i et lag på 300 millimeter oven på den gamle isolering. Effekten af denne isolering er enorm, ikke mindst fordi materialet ikke efterlader huller og mulighed for kuldebroer, men slutter tæt om alle stolper og spær.

Prisen på isolering af lofter afhænger af loftets størrelse og den mængde af isolering, som skal bruges. Kontakt os endelig, hvis du er interesseret i at finde ud af, hvad det ville koste at isolere dit loft – og ikke mindst, hvad du ville spare på varmeregningen ved at isolere loftet. Varmen fra hele huset søger op til loftet, så der er i den grad penge at hente ved at få lagt låg på hytten, så varmen kommer husets beboere til gavn frem for bare at forsvinde. Du vil mærke effekten af ekstra isolering på loftet med det samme, og der er ingen tvivl om, at det vil komme til at betale sig selv hjem på varmeregningen i løbet af få år. For ikke at tale om, at du med isolering på loftet skåner miljøet for en anseelig mængde CO2 hvert eneste år. Der er kun gode argumenter for at få isolering på loftet.

Etageadskillelser

Det er ikke kun husets vægge og loft, der med fordel kan efterisoleres. Isolering af etageadskillelse er en god idé, da især ældre huse, som på ingen måder lever op til moderne isoleringsstandarder, mister meget varme igennem gulvet. Hvad værre er, at imens varmen siver ud, trænger der kulde ind. Det giver kolde gulve og træk om fødderne. Når varm luft møder de kolde overflader, opstår der desuden risiko for fugt og skimmel. Men med isolering af husets etageadskillelse kommer man i et hug disse problemer til livs. Gulvet sørger for at holde på varmen, den kolde luft holdes ude, hvilket betyder, at du med isolering af din etageadskillelse ikke bare slipper for at have kolde gulve. Det er også slut med træk om fødderne.
Tab af varme fra kælderen kan også bringes ned ved isolering af husets etageadskillelse. Umiddelbart skulle man tro, at det var en selvfølge, at der var isolering i et hus’ etageadskillelse, men sådan forholder det sig bestemt ikke. Derfor oplever mange, at der er fodkoldt, selv om de har varme på. Gulvene når slet ikke at blive varme, da den kolde luft trænger sig på nedefra. Det er dog ikke kun mellem kælder og stueplan, at isolering af etageadskillelse kan svare sig. Også imellem husets øvrige etager er der noget at komme efter.
Isolerer du etageadskillelsen op til første eller anden sal, vil du også her opleve, at gulvene bliver varmere, og træk forsvinder. Isolering i husets etageadskillelse forhindrer kulden fra at trække ind under gulvet fra skunken. En anden positiv effekt, der nok mest kan beskrives som en ekstra gevinst, er, at isolering af husets etageadskillelse effektivt dæmper lyd, hvilket de fleste familier formodentlig blot vil sætte pris på. Det er husets konstruktion, der afgør, hvilken metode, som er mest hensigtsmæssig i forbindelse med isolering af husets etageadskillelse. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til isolering af etageadskillelse.

Gulvisolering

Det er ikke kun hulmuren og loftet, der er afgørende, når du gerne vil energioptimere dit hus med isolering. Gulvet spiller en afgørende faktor i forhold til både varmetab og komfort. Således siver omkring 15 procent af varmen i huset ud gennem gulvet, og i mange huse med kælder, vil gulve uden isolering være præget af træk og kulde langs overfladen.
Selv om radiatorerne buldrer derudaf, vil der blive ved at være fodkoldt i huset, så længe der ikke er isolering i husets gulve. Isolering af gulve kan altså ikke bare aflæses direkte på varmeforbruget, men også mærkes i hverdagen i form af øget komfort. Vi tør godt at lægge hovedet på blokken og sige, at alle, der har oplevet at få isoleret gulve, vil skrive under på, at den investering i boligen er det hele værd allerede fra første dag. Isolering af gulve er først og fremmest en god investering i ældre huse og ejendomme, hvor der ikke er andet en et hulrum til at adskille kælderloftet og gulvet i stueetagen. Der har selv sagt ikke altid været så skrappe krav til isolering, som vi har i dag, og det kan mærkes, hvis man bor i et hus af ældre dato, der ikke er blevet efterisoleret. Især stueetagen er udsat, da kulden nede fra eksempelvis kælderen trækker op igennem gulvet.
Med isolering af husets gulve sikrer man altså ikke bare, at varmen ikke siver ud, men man holder også kulden ude. Er du i tvivl, om der er mulighed for isolering af gulve i dit hus, eller hvordan det muligvis kan gøres, kommer vi gerne ud på et uforpligtende besøg og vejleder om de forskellige muligheder og løsninger. Er der mulighed for at få adgang til at isolere gulvene nedefra, er det en oplagt mulighed, men lad os sammen tage et kig på det.