fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Hvilken luft til luft varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken luft til luft varmepumpe du skal vælge, er betinget af dine behov for opvarmning og nedkøling samt ønsker til funktionsdygtighed. En luft til luft varmepumpe kan typisk dække op til 70 % af dit varmeforbrug. Overvej den type varmepumpe, hvis du har et mindre helårshus eller sommerhus med elvarme og bor uden for et område med fjernvarme eller naturgas.
Få et gratis tilbud på luft til luft varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Når du skal vælge en luft til luft varmepumpe til din bolig, bør du overveje:

Vi giver altid faste priser uden overraskelser, og sikrer altid  at vores kunder er 100 % tilfredse med vores service og kvalitet. 

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Daikin luft-luft varmepumper

En årsbaseret virkningsgrad op til A+++ Allergenefjerner og luftrensende filter i sølv: Indfanger allergener såsom pollen og støvmider. Filteret fjerner 99 % eller mere af pollen og støvmider.

Panasonic luft-luft varmepumper

Panasonic varmepumper er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt. Modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 °C. Perfekt som udskiftningspumpe.

Samsung luft-luft varmepumper

Opvarm eller køl dit hjem med vores nye Samsung varmepumper, der er særligt udviklet til det nordiske klima. Samsung hjælper dig med at opretholde en komfortabel temperatur uden at skabe koldt træk.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.