fbpx

ALT INDENFOR VARMEPUMPER RING PÅ 70 60 54 60 - VI DÆKKER HELE DANMARK

Vælg din luft – vand varmepumpe nedenfor:

Pas på miljøet, og spar samtidig mange penge ved at vælge et produkt fra Varmeteamets sortiment, vi har alt i luft -vand.

Med varmeteamet ved din side garanterer vi:

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Panasonic all in one

– Hydromodul + 200 l beholder. Fra 3 til 16 kW.

Aquarea All in One er idéel til installation i nye hjem og er også særligt velegnet til renoveringsprojekter, hvor der kan spares installationstid og -plads.
Aquarea All in One tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. Den nye serie integrerer intelligent den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfrit stål, som også dækkes af en 10 års garanti. På denne måde kombinerer Panasonic det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende COP-klassifikation.
Denne yderst effektive løsning er hurtig og nem at installere. Takket være en fabriksmonteret rørføring, opnår man en dobbelt så hurtig installationstid. Rørforbindelserne er intelligent placeret i bunden af enheden, hvilket forenkler installationen yderligere. All in One er også en pladsbesparende løsning, perfekt til at installere i køkkenet på grund af det stilfulde design. Desuden har Panasonic udviklet en række kontrolenheder, der tillader kontrol af 2 varmezoner, bivalent- og kaskadesystemer.

Mitsubishi ecodan SILENT

– Energiklasse A++

Det bliver til rigtig mange penge, der kan spares på opvarmningen, hvis man vælger en luft/vand løsning fra Mitsubishi. Hvis du eksempelvis bruger 2.500 ltr. olie, kan du få den samme mængde varme ud af et Mitsubishi ecodan anlæg ved at hælde ca 8.000 kWh i vget. Og husk, at strøm til drift af varmepumper er fritaget for punktafgifter på ca. kr. 0,60/kWh (pr. juli 2017).
Står du overfor at bygge nyt, vil det være oplagt at installere denne varmepumpe. Udedelen er helt nyudviklet og den mest kompakte, minimalistiske nogensinde – med kun én propel mod tidligere to. Indedelen er på størrelse med et køleskab og rummer al teknologi incl. en 200 ltr. varmtvandsbeholder.
Har du allerede et hus med oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme er Mitsubishi’s ecodan stadig en optimal løsning, der kobles direkte på dine eksisterende radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Hvis dit nuværende system har en varmtvandsbeholder, kan det være en god og billig idé at beholde den og så vælge Mitsubishi’s ecodan UDEN varmtvandsbeholder. Den løsning kaldes HYDROBOX, og den kan du læse mere om på side 5. Vandet
Mitsubishi ecodan SILENT har en model med specialudviklet og kraftfuld varmeeffekt kaldet ZUBADAN HYPER HEATING. Opholder man sig i huset i årets kolde måneder, klarer SILENT varmeforbruget uden problemer og med en konstant og vedvarende effekt, selv når det fryser 15 grader udenfor. I andre traditionelle varmepumpesystemer falder effekten og varmeproduktionen i takt med, at temperaturen falder.

DAIKIN ALTHERMA 3

– Energiklasse A+++

Daikin Altherma 3 er markedets første luft til vand varmepumpe, der kører på det nye “grønne” kølemiddel R32*. Med Altherma 3 kan du udnytte den gratis vedvarende energi i udeluften fuldt ud. Du får opvarmet boligen og varmt brugsvand til din rådighed samtidig med, at du kan reducere din CO2- udledning til et minimum.
Daikin Altherma 3 kører på Bluevolution-teknologien, som er Daikins in-house udviklede teknologi bestående af en helt ny optimeret kompressorteknologi og kølemidlet R32. Din varmeregning reduceres betydeligt takket være varmepumpens fantastiske ydelse. Altherma 3 har opnået de højeste energimærker, helt op til A+++. Derudover har Daikin Altherma 3 opnået den uafhængige europæiske kvalitetsstandard “European HP Keymark certificate”.
Daikin Altherma 3 har et driftsområde på helt op til 65° C og passer derfor perfekt til alle hustyper.
Altherma 3 er udstyret med et nyt intuitivt brugerpanel, som giver dig en enestående brugeroplevelse. Når varmepumpen er indstillet, overvåger det intelligente Daikin øje varmepumpedriften og holder dig underrettet om status, så du kan nyde komforten fra din Altherma 3. Du har naturligvis også mulighed for at styre din Altherma 3 via online appen “Daikin Online Control Heating”. Ligesom den også kan tilkobles tredjepartsapps, som f.eks. “IFTTT”!
Din varmeløsning er en del af dit faste inventar og for at sikre, at enheden passer perfekt ind i boligen har Daikin Altherma 3 fået et helt nyt design. Vælg mellem en hvid og sølvgrå model.
Den integrerede gulvmodel indeholder en 180L eller 230L brugsvandsbeholder, og alligevel optager den kun 0,37m2 gulvplads. Gulvmodellen passer ind i de fleste boliger. Der hvor gulvmodellen finder sin begrænsning tager vægmodellen over. Kombiner vægmodellen med en separat brugsvandsbeholder og få en fleksibel installation. Daikin Altherma 3s nye design er også blevet optimeret med henblik på at reducere installationstiden og sikre en enkel og ligetil vedligeholdelse. Derudover er den kompakte udedel enkel at tilslutte.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Metroair I12

– Energiklasse A+

METROAIR AQUA er en luft-vand brugsvandsvarmepumpe, der ved hjælp af varmeenergien i luften producerer varmt brugsvand til et enfamilieshus. METROAIR AQUA har integreret varmtvandsbeholder.
Varmepumper fra METRO THERM er den optimale løsning, hvis du vil have en varmeløsning til hjemmet eller virksomheden, som både er super økonomisk og fremtidssikret.
METRO THERMs varmepumper er blandt de mest støjsvage på markedet. Udedelen siger ikke mere end et moderne køleskab. Det betyder, at hverken du eller dine naboer bliver generet af støj.
*COP (EN16147) ved luft 7°C og vand 10-53,5°C.

Vaillant aroTHERM

– Energiklasse A++

Investeringen i en aroTHERM varmepumpe er overskuelig, og du kan se frem til en meget lavere varmeregning. Tilmed får du et varmeanlæg, som har en utrolig effektiv drift, idet den frekvensstyrede kompressor tilpasser sig behovet og justerer ydelsen, således at der altid opnås maksimal udnyttelse af luftens energi.
Når du vælger en Vaillant varmeløsning får du altid en installation, der byder på en høj nyttevirkning og et lavt elforbrug med minimal miljøbelastning. Vaillants varmepumpe aroTHERM er forsynet med energimærke op til A++ i henhold til den europæiske ErP energimærkning for opvarmningsprodukter.
Med aroTHERM luft til vand-varmepumpen kan du enkelt og let udnytte fordelene ved naturens gratis energi. Fordelene er åbenlyse: Energivenlig opvarmning, enkel og nem installation, minimal vedligeholdelse og opsyn samt en utrolig økonomisk drift.
Som en af Europas førende producenter inden for opvarmningsog varmtvandsproduktion har Vaillant i mere end 140 år produceret og tilbudt intelligente, effektive og miljøvenlige varmeløsninger i høj tysk kvalitet.

PANASONIC AQUAREA ALL IN ONE R32

– Energiklasse A++

Aquarea-serien er uhyre fleksibel. Med et bredt udvalg fra 3 kW til 16 kW har du mulighed for at vælge en løsning med lavere startinvestering og driftsomkostninger. Hvis dit hjem er godt isoleret, hvorfor skulle du så installere overdimensioneret udstyr, der koster mere, og vil have højere driftsomkostninger? Aquarea-serien kan fuldt ud tilpasses til behovet i din bolig, uanset om der er tale om nybyggeri eller renovering. Den kan sikre vandudløb på op til 60° C og giver en vis grad af fleksibilitet ved installationen på grund af de lange rørføringer på op til 50 m mellem indendørs og udendørs
Aquarea er det intelligente valg til besparelse på varmeregningen. Aquarea anvender luft til vand- varmepumpeteknologi og er yderst effektiv og miljøvenlig. Varmepumpen anses for at være et ‘grønt valg’, da varmeenergien hentes fra omgivelserne, hvilket gør løsningen bæredygtig. Aquarea-enheder leverer fremragende resultater. De kan opnå A+++ i området A+++ til D for opvarmning og A+ i området A+ til F for varmt brugsvand, hvilket fører til store besparelser på elregningen.

Vølund VVM 320
- indedel

VVM 320 er en del af en ny generation af produkter, som er blevet introduceret for at give din bolig billig og miljøvenlig opvarmning og varmt brugsvand på den mest effektive måde. Varmeproduktionen er pålidelig og økonomisk med integreret varmtvandsbeholder, cirkulationspumper, styresystem og el-patron. Indemodulet tilsluttes en udendørs luft/vand-enhed og din boligs varmedistributionssystem.
VVM 320 er udstyret med en ny gene- ration af styringer for god komfort, god økonomi og sikker drift. Tydelig information om status, driftstid og alle temperaturer i systemet vises på det store og letlæselige display.
VVM 320 er udstyret med et flerfarve- display med en overskuelig og enkel menu og symbolsprog. Det har tydelig information om status, driftstid og alle temperaturer i varmepumpen; en styre- enhed, der er let at navigere i, sætter brugerne i stand til at få størst muligt udbytte af varmepumpen og opretholde et behageligt indeklima til enhver tid.

Vølund F2040 - Udedel

Den nye F2040 luft/vand varmepumpe er specielt udviklet til det nordiske klima. F2040 udnytter udeluftens varmeenergi, så der behøves ingen nedgravning af jordslanger. Vølunds sortiment af F2040, består af F2040 (1,5-6 kW), F2040 (3-8 kW), F2040 (3-12 kW) samt F2040 (3-16 kW). Alle modeller er frekvensregulerede og dækker et ca. varmebehov i boligen fra 3-16 kW.
F2040 er udviklet specielt med henblik på at gøre installationen så enkel som muligt. For eksempel inkluderer vi altid flexslanger med udedelen. Der er også mulighed for sammenkobling med ekstern varmekilde. Der findes et bredt tilbehørssortiment.
Vølund tilbyder et stort udvalg af luft/ vand-systemkombinationer. Disse er udviklet med henblik på at optimere effektiviteten og for at give dig de størst mulige besparelser. F2040 sætter os i stand til at levere systeminstallationer, der er egnet til både nybyggeri og renoveringer. Faktorer, såsom husets størrelse, hvor du bor og dit behov for varmt brugsvand bestemmer, hvilken systemløsning der er den bedst egnede for dig.
F2040 kan installeres på flere forskellige måder. Det nødvendige sikkerhedsudstyr skal installeres i overensstemmelse med de gældende bestemmelser for alle sammenkoblingsmuligheder.