ALT INDENFOR VARMEPUMPER RING PÅ 70 60 54 60 - VI DÆKKER HELE DANMARK

Vælg din luft – vand varmepumpe nedenfor:

Pas på miljøet, og spar samtidig mange penge ved at vælge et produkt fra Varmeteamets sortiment, vi har alt i luft -vand.

Med varmeteamet ved din side garanterer vi:

 • At arbejdet udføres omhyggeligt og professionelt
 • At opgaven klares hurtigt og effektivt af udlærte fagfolk
 • At alt er leveret og monteret før vi forlader din ejendom
 • At prisen er fornuftig

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Panasonic all in one

– Hydromodul + 200 l beholder. Fra 3 til 16 kW.

Aquarea All in One er idéel til installation i nye hjem og er også særligt velegnet til renoveringsprojekter, hvor der kan spares installationstid og -plads.
Aquarea All in One tilhører den nye generation af Panasonic varmepumper til opvarmning, køling og varmt brugsvand. Den nye serie integrerer intelligent den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfrit stål, som også dækkes af en 10 års garanti. På denne måde kombinerer Panasonic det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende COP-klassifikation.
Denne yderst effektive løsning er hurtig og nem at installere. Takket være en fabriksmonteret rørføring, opnår man en dobbelt så hurtig installationstid. Rørforbindelserne er intelligent placeret i bunden af enheden, hvilket forenkler installationen yderligere. All in One er også en pladsbesparende løsning, perfekt til at installere i køkkenet på grund af det stilfulde design. Desuden har Panasonic udviklet en række kontrolenheder, der tillader kontrol af 2 varmezoner, bivalent- og kaskadesystemer.
 • Højeffektiv løsning
 • Hurtig og nem installation
 • A-klasse pumpe
 • 200 l beholder i rustfrit stål med 10 års garanti
 • Nem integration af HPM-fjernbetjeningen
 • Bedste rustfri stål-beholder med høj isolering, der reducerer energitab
 • Avanceret varmevekslerflade, der øger effektiviteten
 • Højtydende Aquarea hydraulisk modul til opvarmning af vand
 • Vedligeholdelse via forsiden
 • Indbyggede filtre

Mitsubishi ecodan SILENT

– Energiklasse A++

Det bliver til rigtig mange penge, der kan spares på opvarmningen, hvis man vælger en luft/vand løsning fra Mitsubishi. Hvis du eksempelvis bruger 2.500 ltr. olie, kan du få den samme mængde varme ud af et Mitsubishi ecodan anlæg ved at hælde ca 8.000 kWh i vget. Og husk, at strøm til drift af varmepumper er fritaget for punktafgifter på ca. kr. 0,60/kWh (pr. juli 2017).
Står du overfor at bygge nyt, vil det være oplagt at installere denne varmepumpe. Udedelen er helt nyudviklet og den mest kompakte, minimalistiske nogensinde – med kun én propel mod tidligere to. Indedelen er på størrelse med et køleskab og rummer al teknologi incl. en 200 ltr. varmtvandsbeholder.
Har du allerede et hus med oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme er Mitsubishi’s ecodan stadig en optimal løsning, der kobles direkte på dine eksisterende radiatorer, gulvvarme og varmt vand. Hvis dit nuværende system har en varmtvandsbeholder, kan det være en god og billig idé at beholde den og så vælge Mitsubishi’s ecodan UDEN varmtvandsbeholder. Den løsning kaldes HYDROBOX, og den kan du læse mere om på side 5. Vandet
Mitsubishi ecodan SILENT har en model med specialudviklet og kraftfuld varmeeffekt kaldet ZUBADAN HYPER HEATING. Opholder man sig i huset i årets kolde måneder, klarer SILENT varmeforbruget uden problemer og med en konstant og vedvarende effekt, selv når det fryser 15 grader udenfor. I andre traditionelle varmepumpesystemer falder effekten og varmeproduktionen i takt med, at temperaturen falder.

DAIKIN ALTHERMA 3

– Energiklasse A+++

Daikin Altherma 3 er markedets første luft til vand varmepumpe, der kører på det nye “grønne” kølemiddel R32*. Med Altherma 3 kan du udnytte den gratis vedvarende energi i udeluften fuldt ud. Du får opvarmet boligen og varmt brugsvand til din rådighed samtidig med, at du kan reducere din CO2- udledning til et minimum.
Daikin Altherma 3 kører på Bluevolution-teknologien, som er Daikins in-house udviklede teknologi bestående af en helt ny optimeret kompressorteknologi og kølemidlet R32. Din varmeregning reduceres betydeligt takket være varmepumpens fantastiske ydelse. Altherma 3 har opnået de højeste energimærker, helt op til A+++. Derudover har Daikin Altherma 3 opnået den uafhængige europæiske kvalitetsstandard “European HP Keymark certificate”.
Daikin Altherma 3 har et driftsområde på helt op til 65° C og passer derfor perfekt til alle hustyper.
Altherma 3 er udstyret med et nyt intuitivt brugerpanel, som giver dig en enestående brugeroplevelse. Når varmepumpen er indstillet, overvåger det intelligente Daikin øje varmepumpedriften og holder dig underrettet om status, så du kan nyde komforten fra din Altherma 3. Du har naturligvis også mulighed for at styre din Altherma 3 via online appen “Daikin Online Control Heating”. Ligesom den også kan tilkobles tredjepartsapps, som f.eks. “IFTTT”!
Din varmeløsning er en del af dit faste inventar og for at sikre, at enheden passer perfekt ind i boligen har Daikin Altherma 3 fået et helt nyt design. Vælg mellem en hvid og sølvgrå model.
Den integrerede gulvmodel indeholder en 180L eller 230L brugsvandsbeholder, og alligevel optager den kun 0,37m2 gulvplads. Gulvmodellen passer ind i de fleste boliger. Der hvor gulvmodellen finder sin begrænsning tager vægmodellen over. Kombiner vægmodellen med en separat brugsvandsbeholder og få en fleksibel installation. Daikin Altherma 3s nye design er også blevet optimeret med henblik på at reducere installationstiden og sikre en enkel og ligetil vedligeholdelse. Derudover er den kompakte udedel enkel at tilslutte.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp står vi klar så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.