fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Hvilken luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken luft til vand varmepumpe du skal vælge, er betinget af dine behov for opvarmning og nedkøling samt ønsker til funktionsdygtighed. Det bliver til rigtig mange penge, der kan spares på opvarmningen, hvis man vælger en luft/vand løsning.
Få et gratis tilbud på luft til vand varmepumper

Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Med et luft-til-vand-varmepumpesystem kan du forvente:

Vi giver altid faste priser uden overraskelser, og sikrer altid  at vores kunder er 100 % tilfredse med vores service og kvalitet. 

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Se alle vores mest populære luft-vand varmepumper her.

Mitsubishi luft-vand varmepumper

Har du allerede et hus med oliefyr, pillefyr, gasfyr eller fjernvarme er Mitsubishi varmepumpe en optimal løsning, der kobles direkte på dine eksisterende radiatorer, gulvvarme og varmt vand.

Panasonic luft-vand varmepumper

Panasonic varmepumper er idéel til installation i nye hjem og er også særligt velegnet til renoveringsprojekter, hvor der kan spares installationstid og -plads. Den nye serie integrerer intelligent den bedste Hydrokit-teknologi med en førsteklasses beholder i rustfrit stål, som også dækkes af en 10 års garanti. På denne måde kombinerer Panasonic det bedste produktdesign med en høj ydeevne og opnår en markedsledende COP-klassifikation.

Daikin luft-vand varmepumper

Med Altherma 3 kan du udnytte den gratis vedvarende energi i udeluften fuldt ud. Du får opvarmet boligen og varmt brugsvand til din rådighed samtidig med, at du kan reducere din CO2- udledning til et minimum.

Samsung luft-vand varmepumper

Velkommen til ClimateHub – Samsungs nye integrerede løsning til opvarmning af boligen og brugsvand Med nem installation, problemfri idriftsættelse, støjsvag drift og intelligent forbindelse har komfort i hjemmet aldrig været nemmere.

Bosch luft-vand varmepumper

Virkningsgrad, støj og design. Miljøvenlig opvarmningsform med et energimærke, der reducerer din CO2-udledning og optimerer din boligs energimærke.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.