fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Mitsubishi Hero

Hero-modellen giver dig et komplet system, hvor varmepumpens indedel modtager energien fra udeluften og derigennem omdanner dette til varme til din bolig. Hvis du leder efter en luft til luft varmepumpe, hvor design, kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd, er Hero et godt bud.

Ved at vælge Mitsubishis Hero, får du en varmepumpe, der blandt andet er:

Få et gratis tilbud på luft til luft varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Mitsubishi Hero

Hvis du er på udkig efter en funktionel luft til luft varmepumpe, så er du kommet til det helt rette sted. Hos Varmeteamet er vi eksperter i varmepumper og har et bredt sortiment af smarte varmepumper fra nogle af de førende producenter på markedet. Derfor kan du hos os finde varmepumper fra både Panasonic og det japanske Mitsubishi, og hvad end du søger en luft til luft eller en luft til vand varmepumpe, så har vi varmepumpen til dig.
Her på siden kan du finde en lang række modeller fra Mitsubishi, og du kan med fordel give Mitsubishi Hero et kig. Her får du nemlig en luft til luft varmepumpe, der kan dække op til 70% af dit varmeforbrug og samtidig fungere som den primære varmekilde i din bolig. Med en varmepumpe kan du opnå store besparelser og på samme tid gøre noget godt for miljøet.

Vi skal nok finde en løsning

Søger du i stedet en luft til vand varmepumpe, er det også noget, vi kan hjælpe dig med. Hos Varmeteamet finder du varmepumper til enhver smag og til ethvert behov, og vi er sikre på, at vi også har varmepumpen til dig. Hvis du har spørgsmål til vores varmepumper, eller hvis du er i tvivl om, hvilken varmepumpe du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon. Vi står klar til at hjælpe dig med en mere miljøvenlig løsning.

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi

Når du vælger en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi, får du kvalitet for alle pengene. Deres varmepumper er nemlig udviklet særligt til de nordiske vejrluner. Selvom det er koldt udenfor, så kan deres varmepumper stadig generere en god og stabil varme inden for i din bolig, hvad end dette er et helårshus eller et sommerhus.

Hyper Heating

Luft til luft varmepumperne fra Mitsubishi er udstyret med en smart Hyper Heating funktion, der sørger for, at den nominelle varmekapacitet altid er konstant. Så skulle temperaturen udenfor pludselig være røget helt ned på -25 °C, kan du stadig være sikker på en god varme indenfor.

Spar penge

Mitsubishis varmepumper har en suveræn driftsøkonomi, der sænker dine energiomkostninger langt ude i fremtiden. Og alle deres varmepumper har et moderne design, en overlegen kvalitet og en lang levetid. Du får således en varmepumpe, der fungerer uden problemer i mange år, hvorfor du trygt kan vælge en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Mitsubishi Hero varmepumpe

Med en varmepumpe fra Mitsubishi får du en varmepumpe, der er innovativ og moderne, og Hero-modellen er ingen undtagelse. Denne varmepumpe giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men sørger også for afkøling på de varme sommerdage. Du får derved en varmepumpe, der kan bruges året rundt. Og som noget helt særligt er denne model designet til at være frostsikret helt ned til -35 °C til forskel fra mange andre varmepumper på markedet.
Hero forbedrer ikke kun indeklimaet og luftkvaliteten i din bolig, men er også en utrolig støjsvag varmepumpe. I Hero-modellen er der indbygget Night Mode, hvilket har den unikke egenskab, at lydniveauet for udendørsdelen reduceres med helt op til 3 dB. Det gør varmepumpen næsten helt lydløs og til en af de mest støjsvage på markedet.

Behold din nuværende vandtank

Nogle varmepumper er særligt gode til opvarmning af enkelte rum eller sommerhuse, men denne model er designet til at kunne varme selv de helt store boliger op. Og med indbygget grundvarme opvarmning kan den holde dit hjem både varmt og frostfrit hele vinteren. Det smarte ved Hero-modellen er dens mange funktioner såsom:
Der er således mange fordele at hente med en Mitsubishi Hero varmepumpe, og du kan samtidig frit vælge en udgave, der passer ind i din bolig. Idet varmepumpens indedel er i højglans og kan fås i 4 forskellige farver, behøver du ikke gå på kompromis med din indretning.

Derfor skal du vælge Hero-varmepumpen fra Mitsubishi

Med Hero får du en varmepumpe, der ikke kun giver dig et bedre indeklima og en konstant varme, men som også sparer dig penge, energi og er skånsom mod miljøet. Varmepumpen er en langt grønnere løsning end olie og gas, idet den bruger elektricitet og udeluftens varmeenergi til at danne og fordele varmen rundt i din bolig. Det minimerer også udslippet af CO2. Og hver gang du hælder 1 kWh i Hero, får du 5 kW varme igen.

Fokus på dig

Med Hero får du således en varmepumpe, der ikke kun giver dig en god og solid varme, men også en komfort udover det sædvanlige. Varmepumpen har nemlig fokus på dig. Det betyder, at den scanner og lærer, hvor i rummet du befinder dig, og hvilke rum der bruges mest, så varmen kan blive fordelt mest effektivt og energisparende.

Slukker selv

Det betyder, at luftstrømmen justeres ud fra dette og spreder varme eller køling til de områder, hvor der er mest behov for det. Og skulle du glemme at slukke varmepumpen på de varme sommerdage, så sørger den selv for at slukke.

Mitsubishi Hero kan spare dig mange penge

Med en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi kan du komme til at spare mange penge. Idet en varmepumpe er en langt mere varme- og energieffektiv varmekilde, kan Hero nemt spare dig mange penge om måneden på din varmeregning. Og selvom en varmepumpe virker som en dyr investering, er det en investering, der hurtigt har tjent sig selv ind igen. Særligt da du har mulighed for at få en række tilskud, når du skifter fra olie, kul eller gas til en luft til luft varmepumpe.
Du kan både få håndværkerfradrag i forbindelse med montering og installation af din nye varmepumpe, og du er samtidig også berettiget til en såkaldt elreduktion, der dækker den del af dit forbrug, der er højere end 4.000 kWh pr. år. Dit energiselskab tilbyder ligeledes tilskud. Her afhænger tilskuddets størrelse af dit energiselskab, hvor meget energi du sparer, og hvilken varmeløsning du har skiftet fra.
Hos Varmeteamet tilbyder vi også tilskud, når du udskifter din nuværende varmekilde med en luft til luft varmepumpe. Er der tale om en helårsbolig med traditionel elvarme, har du mulighed for at få et tilskud på op til 2.500 kroner. Er din nuværende varmekilde enten olie eller gas, vil tilskuddet være på op til 4.000 kroner. Og såfremt der er tale om et sommerhus med traditionel elvarme, kan vi give et tilskud på op til 600 kroner. Vil du vide mere om dine muligheder for tilskud, eller har du spørgsmål til vores varmepumper, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 60 54 50 eller på info@varmeteamet.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med en grønnere løsning.