fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Mitsubishi luft til luft varmepumpe

Ved at installere en luft til luft varmepumpe kan du således opleve mange fordele:

En luft til luft varmepumpe er ikke kun en fordel i forhold til økonomiske besparelser. Erstatter du eksempelvis dit oliefyr i dit sommerhus, kolonihave eller din bolig med en varmepumpe, gør du noget godt for miljøet. Du halverer nemlig mængden af CO2-udslip med en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi.
Få et gratis tilbud på luft til luft varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Mitsubishi luft til luft varmepumpe

Har du overvejet at udskifte dit oliefyr med en varmepumpe? Så kan du med fordel vælge en luft til luft varmepumpe som din primære varmekilde i stedet. Her får du en miljørigtig varmekilde, der kan dække op til 70% af dit varmeforbrug. Har du et mindre helårshus eller et sommerhus med elvarme, kan du derfor med fordel vælge en luft til luft varmepumpe. Dette gælder også, hvis du bor uden for et område med fjernvarme eller naturgas og derved mangler en grønnere varmekilde end eksempelvis olie.

Sådan dannes varmen

Hos Varmeteamet er vi specialister i varmepumper, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med din næste varmepumpe. En af de førende producenter på markedet er mærket Mitsubishi, som du blandt andet også kan finde blandt vores udvalg af smarte luft til luft varmepumper. Vi har varmepumper til ethvert behov, og derfor er vi også sikre på, at der er en, der passer lige netop til dig. Så gå endelig på opdagelse i vores udvalg af Mitsubishi luft til luft varmepumper, og se, om der ikke er en til dig.

Mitsubishi varmepumper

Luft til luft varmepumper fra Mitsubishi er kvalitet, når det er bedst. Deres varmepumper er udviklet specielt til de mere krævende nordiske forhold. Det betyder, at selvom det er virkelig koldt udenfor, så kan varmepumpen stadig genere en god og solid varme indendørs. Deres varmepumper er derfor udstyret med en Hyper Heating funktion, der sørger for, at den nominelle varmekapacitet er konstant. Selv hvis temperaturen udenfor er ned til -15 °C. Samtidig kan du være sikker på en god varme indenfor, selvom temperaturen udenfor skulle være helt ned til -25 °C.

Design, kvalitet og levetid

Alle Mitsubishis luft til luft varmepumper har et moderne design, en høj kvalitet og en lang levetid, hvorfor du kan være sikker på en funktionel varmepumpe, der virker problemfrit i mange år. Deres varmepumper har også en overlegen driftsøkonomi, der sænker dine energiomkostninger langt ude i fremtiden.

Se vores udvalg

Du kan roligt vælge en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi. Leder du efter en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi, kan du naturligvis også finde det i vores sortiment af varmepumper. Med en luft til vand varmepumpe får du mulighed for også at opvarme dit brugsvand, så du på den måde får en totalløsning til boligen.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Hvordan virker luft til luft varmepumperne?

En luft til luft varmepumpe består af en ude- og en indedel, der placeres henholdsvis udenfor og inden i huset. Og for at få mest muligt ud af varmepumpen vil det være en god idé at placere de to dele umiddelbart over for hinanden på hver sin side af muren. Det er derfor også en god idé at sørge for at placere indedelen i et af boligens største opholdsrum for et større udbytte og en bedre fordeling af varmen.
Varmepumpen bruger en særlig form for køleteknologi til at optage varmeenergien fra luften udenfor og sidenhen bruge denne varme til at opvarme din bolig. Såfremt det er nødvendigt, særligt i de varme sommermåneder, kan varmepumpen også omdanne udeluften til kold luft. En luft til luft varmepumpe kan derfor bruges året rundt som enten en supplerende varmekilde eller som aircondition de dage, der er varmest. På den måde sikrer du et godt indeklima i din bolig alle årets 12 måneder.

Recirkulation

Din varmepumpe består af fire komponenter, der tæller en fordamper, kondensator, kompressor og ekspansionsventil. Disse fire dele sørger sammen for at omdanne luften udenfor til enten varme eller kulde inde i dit hus eller sommerhus. Første skridt på vejen mod en opvarmet eller afkølet bolig sker gennem fordamperen, der optager luften udenfor. Heri sidder der et kølemiddel, der sørger for at fordampe varmen og presse den videre til kompressoren. Der hæves dampens tryk og temperatur, før det sendes videre til kondensatoren.
Varmepumpens kondensator omsætter varmen til luft den varme eller afkølede luft, der cirkulerer i din bolig, gennem recirkulation. Dampen afkøles efterfølgende i det lukkede kredsløb, hvorved det omdannes til væske, der kan løbe tilbage i udedelen, så processen kan starte forfra. Her hjælper ekspansionsventilen i udedelen med at nedkøle dampen yderligere, så den igen bliver til kølemidlet, der kan opvarmes.

Har du overvejet at købe en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi?

Med en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi får du et perfekt afbalanceret indeklima i din bolig uanset årstid og udetemperatur. En luft til luft varmepumpe kan både bruges som supplement til din eksisterende varmekilde og som primær varmeressource i eksempelvis sommerhuse. Og vælger du at bruge en varmepumpe, er du sikker på store besparelser på din varmeregning hvert år.
Vælger du at udskifte din nuværende varmekilde med en luft til luft varmepumpe, kan vi hos Varmeteamet tilbyde dig nogle fordelagtige tilskud. Er der tale om opvarmning af en helårsbolig, hvor den nuværende varmekilde er enten gas eller olie, kan vi give dig et tilskud på op til 4.000 kroner. Og er det en helårsbolig opvarmet med traditionel elvarme, vil tilskuddet være 2.500 kroner. Ved et sommerhus med traditionel elvarme kan vi give et tilskud på 600 kroner, hvis der er tale om minimum 50 m2.

Gør noget godt for miljøet

Samtidig er der en række tilskud at hente fra forskellige instanser i det øjeblik, du skifter til en luft til luft varmepumpe. Blandt andet er du berettiget til en såkaldt elreduktion, hvis du erstatter gas- eller oliefyret med en varmepumpe. Elreduktionen gælder for den del af dit forbrug, der er højere end 4.000 kWh pr. år. Du kan også få tilskud fra et energiselskab. Størrelsen på tilskuddet afhænger af, hvor meget energi du sparer, hvilken varmeløsning du har skiftet fra, og hvilket energiselskab du søger tilskud hos. Der er altså meget at spare, hvis du skifter fra olie, gas, pillefyr eller biokedel.
Vil du gerne gøre noget godt for miljøet og samtidig spare mange penge, så bør du skifte til en luft til luft varmepumpe fra Mitsubishi. Selvom det ved første øjekast er en dyr investering, er det samtidig en investering, der hurtigt har tjent sig selv ind igen i form af de mange besparelser og tilskud, du kan opnå. Er du i tvivl om, hvilken luft til luft varmepumpe du bør vælge, er du altid velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder. Hos Varmeteamet står vi klar til at give dig kompetent rådgivning, så vi i fællesskab kan finde den rette varmepumpe til dig.