fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Mitsubishi luft til vand varmepumpe

En luft til vand varmepumpe er både en effektiv og driftssikker grøn løsning, der passer perfekt til huse, der i forvejen har et vandbåret opvarmningssystem såsom radiatorer, varmtvandsbeholdere og gulvvarme.

Varmepumpen er ikke kun god for din pengepung, men har også en lang række fordele på andre områder:

Få et gratis tilbud på luft til vand varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Mitsubishi luft til vand varmepumpe

Hvis du har overvejet at udskifte din nuværende varmekilde med en varmepumpe, kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe. Her får du nemlig en løsning, der ikke kun opvarmer din bolig, men også dit brugsvand. Hos Varmeteamet er vi eksperter i varmepumper, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med at finde den rette varmepumpe til dit behov og din bolig. Hvad end der er tale om en helårsbolig eller et sommerhus. En luft til vand er en miljørigtig varmekilde, idet den bruger luftens varmeenergi til at generere varme til din bolig og dit brugsvand.

Spar rigtig mange penge

Derigennem kan varmepumpen dække helt op til 50% af dit varmeforbrug. Det er derfor både en langsigtet og miljøvenlig investering, der kan spare dig mange penge langt ud i fremtiden. En af de førende producenter på markedet er det japanske mærke Mitsubishi. I vores sortiment af varmepumper kan du derfor finde et bredt udvalg af miljørigtige luft til vand varmepumper fra det kendte mærke. Vi har varmepumper til ethvert behov, uanset om du søger en luft til vand eller en luft til luft varmepumpe. Vi er sikre på, at der også er en varmepumpe til dig!

Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi

Mitsubishi er blandt de førende producenter inden for udviklingen af vedvarende varmepumpeteknologier, hvorfor du med en varmepumpe fra Mitsubishi får kvalitet for alle pengene. Deres varmepumper er driftssikre og miljøvenlige med et flot design og en energieffektivitet udover det sædvanlige. Med en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi er du således sikret en effektiv og unik varmeløsning med en høj funktionsdygtighed i mange år.

Stabil varme, året rundt

Deres varmepumper er målrettet det nordiske klima med dets lave temperaturer og høje luftfugtighed. Derfor kan deres varmepumper også sikre en stabil varme i boligen, selv hvis udetemperaturen er helt nede på -25 °C. Samtidig er de udviklet således, at de bruger så lidt energi som muligt, hvilket i det lange løb er en fordel for både dig, din økonomi og naturen. Besparelsen vil i forhold til traditionel elvarme være op mod 60%.

God investering

En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi må siges at være en god investering. Og selvom de ved første øjekast er en dyr investering, er det én, der hurtigt har tjent sig selv ind igen gennem de mange besparelser, som varmepumpen giver. Høj ydelse, et effektivt energiforbrug og et flot design er således blot nogle af de ting, der er kendetegnende ved varmepumper fra Mitsubishi.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe udnytter den varmeenergi, der findes i udeluften, til at opvarme både din bolig og dit brugsvand. Det gør også, at varmepumpe kan levere varme til din bolig året rundt, også hvis der er frostgrader udenfor. En luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi er udstyret med en Hyper Heating funktion, der gør, at varmepumpen kan arbejde produktivt ned til -15 °C. Falder temperaturen til -25 °C, kan du stadig være sikker på en god varme indenfor. Skulle temperaturen dale yderligere, kan en elpatron sørge for, at systemet stadig fungerer.
Luft til vand varmepumpen består af to dele, der tilsammen sørger for at omdanne luftens varmeenergi til varme til din bolig og brugsvand. Der er således tale om en inde- og en udedel, der placeres henholdsvis indenfor og udenfor. Det er dog en god idé at placere de to dele umiddelbart over for hinanden på hver sin side af muren og samtidig sørge for, at indedelen er placeret i et af boligens største opholdsrum for en bedre fordeling af varmen og dermed et større udbytte.

En smart gentagende process

Udedelen er den del, der optager energien fra luften og sørger for at omdanne denne til den varme, som indedelen lader cirkulere rundt i din bolig eller dit sommerhus gennem gulvvarme eller radiatorer. Udedelens ventilator trækker udeluften ind forbi en fordamper, hvori kølemidlet opvarmes. Kølemidlet bruges til at opvarme din bolig og brugsvand og har så lavt et kogepunkt, at det hurtigt opvarmes og omdannes til damp. Disse dampe fortsætter videre til kompressoren, der sørger for at komprimere dem. Temperaturen og lufttrykket i varmepumpen øges, hvorved kølemidlet sendes videre til kondensatoren.
Herfra overføres varmen til pumpens varmesystem, hvorfra varmen føres ud i boligen og brugsvandet. Herefter nedkøles kølemidlet tilbage til flydende form og ledes tilbage til ekspansionsventilen, der også sørger for at sænke lufttryk og temperatur igen. Varmepumpen forbereder sig således på at gentage processen, der derefter kan starte forfra.

Spar penge på opvarmning af din bolig med en luft til vand varmepumpe

Leder du efter en totalløsning til din bolig eller dit sommerhus, kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe, idet denne ikke kun opvarmer din bolig, men også dit brugsvand. Og vælger du en varmepumpe fra Mitsubishi, kan du være helt sikker på en afbalanceret temperatur i dit hus året rundt.
Hos Varmeteamet kan vi tilbyde dig en række fordelagtige tilskud, hvis du udskifter din nuværende varmekilde med en luft til vand varmepumpe. Dit tilskud til varmepumpe afhænger af, hvilken type kedel din bolig har, men du kan som udgangspunkt regne med et tilskud på mellem 4.650 og 10.250 kroner. Der er således ikke kun tale om en grønnere og mere miljøvenlig løsning, men der er også mulighed for store besparelser på en række områder, hvis du skifter til en luft til vand varmepumpe. Derfor kan du med fordel vælge en varmepumpe fra Mitsubishi.

Tilskud til din varmepumpe

Du har også mulighed for at modtage tilskud fra en række instanser, når du udskifter din nuværende varmekilde med en luft til vand varmepumpe. Du er blandt andet berettiget til en elreduktion, der dækker den del af dit forbrug, der er højere end 4.000 kWh pr. år. Samtidig kan du også få tilskud fra et energiselskab. Her afhænger tilskuddets størrelse af, hvilken varmeløsning du har skiftet fra, hvor meget energi du sparer, samt hvilket selskab du søger hos. Der er således meget at spare ved at udskifte olie- eller gasfyret med en luft til vand varmepumpe.
Er du tvivl om, hvilken luft til vand varmepumpe du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige fagfolk. Hos Varmeteamet står vi klar til at give dig kompetent rådgivning og sparring og hjælpe dig med at finde den helt rette varmepumpe til dit behov.