fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Panasonic Aquarea
All in One

Panasonic Aquarea All in One er en højeffektiv løsning med både en A-klasse pumpe og en 200 liter tank. Tanken er rustfri og med høj isolering, der reducerer energitab. For at øge effektiviteten har tanken derfor også en høj udvekslingsoverflade.

Med en Aquarea All in One varmepumpe er der således mange fordele at hente. Blandt andet får du:

Få et gratis tilbud på luft til vand varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Panasonic Aquarea
All in One

Er du interesseret i en smart luft til vand varmepumpe? Så kan du med fordel tage et kig på Panasonic Aquarea All in One-modellen. Her får du en luft til vand varmepumpe, der både opvarmer din bolig og dit brugsvand og giver dig mulighed for at afkøle din bolig om sommeren, når der er varmest. Med en varmepumpe kan du spare op til 70 % på din varmeregning, og med håndværkerfradrag kan du spare yderligere.

Spørg os om råd

Hos Varmeteamet kan du finde et stort udvalg af luft til vand varmepumper foruden et bredt sortiment af luft til luft varmepumper. Vi har noget for enhver smag, og derfor tror vi også på, at du kan finde en varmepumpe til dit behov hos os. Har du spørgsmål til vores varmepumper, eller er du i tvivl om, hvilken varmepumpe der bedst dækker dit behov, er du velkommen til at kontakte os på enten 70 60 54 60 eller ved at sende os en mail på info@varmeteamet.dk.

Panasonic Aquarea All in One varmepumpe

Aquarea All in One varmepumpen fra Panasonic er helt ideel til installation i nye hjem. Varmepumpen er også særligt velegnet til de renoveringsprojekter, hvor der kan spares både installationsplads og -tid. Idet varmepumpen består af to selvstændige enheder, kan der nemlig spares plads ved installationen. Samtidig påkræves der intet installationsarbejde mellem indendørsenheden og beholderen, hvorfor der også kan spares tid på installationen.

Hurtig installation

Med Aquarea All in One har Panasonic udviklet en meget effektiv løsning til opvarmning af din bolig og dit brugsvand samt afkøling af boligen, og så er den samtidig rigtig nem at installere. Takket være en fabriksmonteret rørføring placeret i bunden af enheden, forenkles installationen betydeligt, hvormed der opnås en dobbelt så hurtig installationstid. Din nye varmepumpe kan nemt installeres i køkken eller bryggers grundet det stilfulde design.

Høj ydeevne

Modellen tilhører den nye generation af Panasonic-varmepumper, hvor den bedste Hydrokit-teknologi er integreret. Der er samtidig udviklet en række styreenheder hertil, der tillader dig kontrol af op til 2 varmezoner foruden kontrol af bivalente- og kaskadesystemer. Derved kombinerer Panasonic det bedste produktdesign med en høj ydeevne og en markedsledende COP-klassifikation.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Smarte tilføjelser

I Aquarea All in One varmepumpen kan der installeres 3 fjernbetjeninger. Du får på den måde mulighed for at styre en lang række forskellige funktioner direkte med en fjernbetjening. Du kan blandt andet få installeret en LCD-berøringsskærm til styring af varmepumpen. Samtidig er der mulighed for styring af over 600 mulige konfigurationer i varmepumpen herunder blandt andet styring af 2 zoner og bivalente installationer.
Der kan også installeres en fjernbetjening, der giver dig mulighed for automatisk tilstand til opvarmning og afkøling. Med den smarte fjernbetjening får du også mulighed for at indstille en støjsvag tilstand. Dette er særligt ideelt til natten, hvor du gerne vil have ro til at sove. Samtidig kan du med fjernbetjeningen oplåse afkøletilstanden og få klasse A pumpestyring med hele 7 hastigheder.

Tag trygt på ferie

Her kan du samtidig se energiforbrug og indstille varmepumpen til ferietilstand. Således kan du helt selv styre varmepumpens ydelse og derved sikre, at den ikke opvarmer eller afkøler unødigt, hvis du ikke er hjemme, eller mens du er på ferie. Med alle de smarte funktioner samlet i én fjernbetjening kan du på den måde nemt styre din nye varmepumpe og indstille den præcis sådan, som du ønsker det.

Derfor skal du vælge Aquarea All in One varmepumpen fra Panasonic

Du er sikret en driftssikker og effektiv luft til vand varmepumpe året rundt med en Aquarea All in One varmepumpe. En varmepumpe, der ikke kun sørger for et godt indeklima og en grønnere og miljøvenlig løsning, men som også giver dig varmt brugsvand. Den maksimale vandtemperatur overstiger dog ikke 55 °C.

COP-klassifikation

COP-klassifikation dækker over “Coefficient of Performance”, hvilket angiver forholdet mellem den mængde varme, som varmepumpen producerer, og den mængde strøm den bruger. Jo højere værdien er, jo større er varmepumpens effektivitet og virkningsgrad også. Med Aquarea All in One varmepumpen kan du derfor være sikker på en effektiv varmepumpe, hvor kvaliteten samtidig er i top.

En højeffektiv løsning

Panasonic Aquarea All in One er en højeffektiv løsning med både en A-klasse pumpe og en 200 liter tank. Tanken er rustfri og med høj isolering, der reducerer energitab. For at øge effektiviteten har tanken derfor også en høj udvekslingsoverflade. Der er 5 års garanti på kompressoren og 10 års garanti på All in One-beholderen. Det giver dig en sikkerhed udover det sædvanlige.

Fordelagtige tilskud

Panasonic har 30 års erfaring på markedet og er verdens førende producent af kompressorer, der er hjertet i enhver varmepumpe. De har derfor stort kendskab til forbrugerens behov og ønsker til opvarmning, hvorfor de også har udviklet nogle helt særlige teknologier, så de forskellige behov på markedet kan blive opfyldt.
Panasonic har designet og udviklet nogle varmepumper specielt til det nordiske klima, således at disse varmepumper kan arbejde produktivt og effektivt hel ned til -35 °C. Det betyder, at du med en luft til vand varmepumpe fra Panasonic er sikret et godt indeklima i din bolig året rundt. Hvad end der er tale om opvarmning til de kolde vintermåneder eller afkøling ved de varme sommerdage. Og du får samtidig opvarmning af dit brugsvand alle årets dage.

Opnå besparelser med en varmepumpe

Vælger du en luft til vand varmepumpe kan du opnå store besparelser på en lang række områder. Blandt andet lader en varmepumpe dig spare mange penge på din varme- og elregning. Det sker eksempelvis ved, at pumpen som udgangspunkt genererer 3 til 5 gange så meget energi, som den reelt set forbruger. Det gør også, at en varmepumpe er langt bedre for miljøet. Specielt også fordi den udleder mindre CO2, idet den ikke afbrænder kul eller olie, men i stedet udnytter solens varme.

Fordelagtige tilskud

Hos Varmeteamet kan vi tilbyde dig en række tilskud til din varmepumpe, når du skifter fra enten olie, gas, kul eller pillefyr. Er der tale om en helårsbolig, der på nuværende tidspunkt opvarmes af olie eller gas, kan du modtage tilskud på op til 4.000 kroner. Drejer det sig i stedet om en helårsbolig opvarmet af pillefyr eller biokedel, er der mulighed for et tilskud på op til 2.500 kroner.
Derudover er der en række tilskud at hente, når du skifter din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe. Hvad det er en luft til luft eller en luft til vand varmepumpe. Du bliver blandt andet berettiget til en elreduktion, der gælder for den del af dit forbrug, der er højere end 4.000 kWh pr. år. Du kan også søge tilskud hos dit energiselskab. Her afhænger tilskuddets størrelse af, hvor meget energi du sparer, den varmeløsning du skifter fra, og hvilket energiselskab du søger hos.
Der er også mulighed for håndværkerfradrag i forbindelse med montering og installation af varmepumpen. Der er således mange fordele og besparelser at hente, når du udskifter din nuværende varmekilde med en luft til vand varmepumpe fra Panasonic. Og særligt hvis du udskifter til en Aquarea All in One varmepumpe.
Har du spørgsmål til Aquarea All in One varmepumpen, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os. Skriv eller ring i dag, og kom et skridt tættere på en grønnere løsning.