fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Panasonic luft til luft varmepumpe

Køber du en luft til luft varmepumpe fra Panasonic, kan du få meget glæde på både et økonomisk og miljømæssigt plan. Der er således mange fordele ved at vælge en luft til luft varmepumpe:

Få et gratis tilbud på luft til luft varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Panasonic luft til luft varmepumpe

Hos Varmeteamet er vi eksperter inden for blandt andet varmepumper, hvorfor du hos os kan finde en lang række forskellige modeller. De førende producenter på markedet er Panasonic og Mitsubishi, og derfor kan du finde nogle af deres bedste varmepumper hos os. Vi har både luft til luft og luft til vand varmepumper, så der er noget til ethvert behov.

Dækker op til 70% af dit varmeforbrug

Hvilken luft til luft varmepumpe du skal vælge, kommer helt an på dit behov. Både i forhold til opvarmning, nedkøling og den ønskede funktionsdygtighed. Hvis du har et mindre helårshus eller sommerhus med elvarme, eller du bor uden for et område med fjernvarme eller naturgas, kan du med fordel vælge en luft til luft varmepumpe. Luft til luft varmepumpen kan nemlig dække op til 70% af dit varmeforbrug. Alt efter hvad dit behov måtte være, kan du nedenfor finde en række forskellige luft til luft varmepumper fra Panasonic.

Panasonic luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper fra Panasonic er fremstillet således, at de passer til alle former for boliger, og de er nogle af de mest effektive alternativer til den traditionelle opvarmning og nedkøling. Med deres 30 års erfaring på markedet, har Panasonic udviklet nogle helt særlige teknologier, der kan opfylde de forskellige behov på markedet.

Arbejder produktivt

Panasonic har fremstillet nogle særlige luft til luft varmepumper, der passer til det nordiske klima her i Danmark. Varmepumperne kan således anvende det danske vejr til at producere varme på den bedst mulige måde, og derfor kan deres varmepumper arbejde produktivt helt ned til -35 °C.

Sikret godt indeklima

Panasonic har med deres 30 års erfaring efterhånden udviklet nogle særlige teknologier, der opfylder de forskellige behov på området. Det betyder, at du med en luft til luft varmepumpe fra Panasonic er sikret et godt indeklima året rundt enten via opvarmning eller afkøling – alt afhængigt af vejret udenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe?

En luft til luft varmepumpe fungerer ved at bruge køleteknologi til at optage varmen fra luften udenfor og bruge den varme til at opvarme huset indeni. Varmepumpen kan også bruges til at omdanne udeluften til kold luft, og på den måde er du godt dækket ind, hvis du vælger en luft til luft varmepumpe. Luft til luft varmepumpen kan derfor bruges som både et supplement til opvarmning af dit hus eller til dele af det, foruden at kunne være den primære kulde- eller varmekilde i eksempelvis sommerhuset.
Luft til luft varmepumpen består af to dele, hvoraf den ene sidder udenfor huset, mens den anden del sidder inde i huset. For at få mest muligt ud af din varmepumpe er det en god idé så vidt som muligt at placere de to dele umiddelbart over for hinanden på hver sin side af muren. Indedelen vil oftest også placeres i et af boligens største opholdsrum for at kunne fordele varmen eller kulden bedst muligt.

De 4 komponenter

Varmepumpen består af fire komponenter: en fordamper, kondensator, kompressor og en ekspansionsventil, der tilsammen omdanner udeluften til varme eller kulde inde i boligen. Fordamperen fungerer ved at optage varmen fra luften udenfor. I fordamperen sidder der et kølemiddel, der har til formål at fordampe varmen og presse dette gennem kompressoren, der sørger for at hæve dampens tryk og temperatur.
Når dampen er nået videre til kondensatoren, omsættes varmen til luften i huset gennem recirkulation. Herefter afkøles dampen i det lukkede kredsløb, så det bliver til væske, der kan løbe tilbage i udedelen. Ekspansionsventilen i udedelen nedkøler dampen yderligere, så den igen omdannes til kølemiddel, og processen kan starte forfra.

Overvejer du at købe en luft til luft varmepumpe?

Med en luft til luft varmepumpe fra Panasonic er du sikret en perfekt afbalancering af varme og kulde året rundt, der giver dig et dejligt indeklima uanset årstid. Med en varmepumpe kan du således hurtigt og nemt opvarme eller afkøle din bolig eller dit sommerhus. Selv hvis der skulle være minusgrader udenfor, vil du stadig kunne have et varmt indeklima i din bolig, hvis du vælger en varmepumpe fra Panasonic.
Panasonics luft til luft varmepumper lader dig nyde godt af varmen, og så er du samtidig sikret en besparelse på din varmeregning hvert år. Ikke kun her er en varmepumpe en fordel. Installerer du en varmepumpe i din bolig, sommerhus eller kolonihave, fremfor eksempelvis et oliefyr, gør du samtidig noget godt for miljøet. Med en varmepumpe kan du nemlig mere end halvere mængden af CO2-udslip.

Gør noget godt for miljøet

Hos Varmeteamet tilbyder vi dig nogle fordelagtige tilskud, hvis du vælger at skifte din nuværende varmekilde ud med en luft til luft varmepumpe. Har du en helårsbolig, der enten er opvarmet med olie eller gas, kan du få et tilskud på op til 4.000 kroner, og er der tale om en helårsbolig med biokedel eller pillefyr, vil tilskuddet være 2.500 kroner. Der er altså meget at spare, hvis du vælger at udskifte din gamle varmekilde med en varmepumpe. Og vil du samtidig gøre noget godt for miljøet, bør du vælge en luft til luft varmepumpe som din nye varmekilde.

Valg af luft til luft varmepumpe

Luft til luft varmepumper er særligt gode til opvarmning af sommerhuse, udestuer, garager, mindre boliger, kolonihavehuse og andre fritidshuse. Varmepumpen kan holde sommerhuset lunt og frostfrit i vinterperioderne og samtidig køle huset ned på de varme sommerdage. Et sommerhus bruger i dag typisk brændeovne eller elradiatorer til opvarmning på de kolde dage. Det giver et større strømforbrug og er langt dårligere for miljøet. Her vil en luft til luft varmepumpe være et langt bedre alternativ, da de på trods af også at anvende el vil være billigere i drift og mere miljøvenlige, fordi de bedre udnytter den el, de bruger.

Før du vælger en varmepumpe

Hos Varmeteamet har vi en lang række luft til luft varmepumper fra Panasonic, og der vil helt sikkert også være en til dit behov. Hvilken model du skal vælge, kommer meget an på dit behov, og der er derfor nogle punkter, der er værd at tage med i dine overvejelser.
Det er blot nogle af overvejelserne, du bør tænke over i forbindelse med valget af luft til luft varmepumpe.
I udvalget hos Varmeteamet kan du finde modeller fra Panasonic både med og uden fjernstyring, alt efter hvad dit behov måtte være. Fælles for alle varmepumperne er den økonomiske besparelse, et bedre indeklima og en varmekilde, der er langt bedre for miljøet.