fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Panasonic luft til vand varmepumpe

I sortimentet hos Varmeteamet kan du finde en lang række luft til vand varmepumper fra Panasonic, og uanset hvilken en du vælger, kan du være sikker på at få en varmepumpe, der giver dig et bedre indeklima, store økonomiske besparelser og en varmekilde, der er bedre for miljøet.

Før du vælger din nye luft til vand varmepumpe, er der en række faktorer, der er værd at have med i overvejelserne. Blandt andet:

Få et gratis tilbud på luft til vand varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Panasonic luft til vand varmepumpe

Varmeteamet er eksperter inden for blandt andet varmepumper, og derfor kan du hos os finde en lang række forskellige varmepumper. Hvad end det drejer sig om luft til luft eller luft til vand varmepumper, så er det noget, vi kan hjælpe dig med. Du kan blandt andet finde varmepumper fra de to førende producenter på markedet, Panasonic og Mitsubishi.
Hvilken luft til vand varmepumpe du bør vælge, kommer helt an på dit behov. Det smarte ved en luft til vand varmepumpe er, at denne også kan bruges til opvarmning af dit brugsvand og derved er et godt alternativ til en væske til vand varmepumpe. Særligt fordi denne pumpe ikke kun giver dig et grønnere varmeforbrug, men også opvarmer dit brugsvand. Det giver dig mulighed for at spare op til 50% på dit varmeforbrug, hvis du vælger en luft til vand varmepumpe.
Derfor kommer valget af luft til vand varmepumpe også an på dit behov i forhold til opvarmning, nedkøling og ønsker til funktioner. Alt efter hvad dit behov måtte være, kan du med fordel gå på opdagelse i vores luft til vand varmepumper fra Panasonic her nedenfor.
Ved at vælge en luft til vand varmepumpe fra Panasonic kan du opnå store besparelser på din varmeregning. Jo større huset er, jo mere sparer du også med en luft til vand varmepumpe, hvorfor investeringen også hurtigere kan hentes hjem. Varmepumpen er ikke kun god for pengepungen, men har også en lang række fordele på andre områder:

Hvordan virker en luft til vand varmepumpe?

En luft til vand varmepumpe virker således, at den udnytter varmeenergien i luften til at opvarme både bolig og brugsvand. Varmepumpen kan levere varme til din bolig året rundt, også selvom der skulle være frostgrader i luften. Den passer derfor særligt godt til det nordiske klima, da den kan arbejde produktivt helt ned til -20 °C. Skulle temperaturen falde yderligere, kan en elpatron sørge for, at systemet stadig fungerer.

Processen

Luft til vand varmepumpen består af en ude- og en indedel, der sammen sørger for at omdanne varmeenergien i luften til varme. Processen fungerer akkurat som i et køleskab, hvor køleskabet trækker varmen ud af luften via en ventilator. Varmepumpens udedel optager energien fra luften, mens indedelen pumper den optagne varme ind i boligen gennem radiatorer eller gulvvarme. Ventilatoren i udedelen trækker udeluften ind forbi fordamperen. Heri opvarmes kølemidlet, der skal bruges til at opvarme boligen. Kølemidlet har så lavt et kogepunkt, at dette hurtigt opvarmes og omdannes til damp.

Sådan dannes varmen

Dampene fra kølemidlet fortsætter videre ind i kompressoren, der sørger for at komprimere det. Herved øges temperaturen, samtidig med at lufttrykket i varmepumpen øges. Det varme kølemiddel bevæger sig herfra ind i kondensatoren, der overfører varmen til pumpens varmesystem, som efterfølgende sørger for at videreføre denne varme til boligen. Kølemidlet nedkøles og kondenseres tilbage til flydende form, hvorefter det ledes til ekspansionsventilen, der sørger for at lufttryk og temperatur sænkes igen. I denne del af processen forbereder luft til vand varmepumpen sig på at gentage processen.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Spar penge på din opvarmning med en luft til vand varmepumpe

Idet en luft til vand varmepumpe ikke kun opvarmer din bolig, men også brugsvandet i din bolig, er den en langt bedre totalløsning end luft til luft varmepumpe. Og med en varmepumpe fra Panasonic kan du være sikker på en perfekt afbalanceret varme året rundt. Selv hvis der skulle være minusgrader uden for, kan du stadig have et varmt indeklima indenfor, hvis du vælger en luft til vand varmepumpe fra Panasonic.
En luft til vand varmepumpe er både en driftssikker, effektiv og grøn varmekilde, der er ideel til huse, der i forvejen har et vandbåret opvarmningssystem gennem radiatorer, gulvvarme og varmtvandsbeholdere. Samtidig er en luft til vand varmepumpe på sigt en investering, der giver dig besparelser på din varmeregning. Der er således gode fordele at hente ved at udskifte olie- eller gasfyr med en luft til vand varmepumpe, der samtidig er mindst 30% billigere end de førnævnte varmekilder.

Offentligt tilskud

Vælger du at udskifte din nuværende varmekilde med en luft til vand varmepumpe, kan vi hos Varmeteamet tilbyde dig nogle fordelagtige tilskud. Samtidig kan du ved at udskifte til en varmepumpe tilmed søge et offentligt tilskud. Alt efter hvilken type kedel din bolig har, vil du kunne få tilskud fra Varmeteamet på mellem 4.650 og 10.250 kroner. Der er således meget at spare, hvis du vælger at udskifte din nuværende varmekilde med en luft til vand varmepumpe. Og selvom det umiddelbart virker som en dyr investering, er det et engangsbeløb, der hurtigt har tjent sig selv ind igen, med de mange besparelser du kan få. Og hvis du gerne vil gøre noget godt for miljøet, kan du med fordel vælge en luft til vand varmepumpe fra Panasonic.

Er dit hus velegnet til en luft til vand varmepumpe?

Inden du giver dig i kast med at bestille en luft til vand varmepumpe, kan du med fordel selv undersøge, hvorvidt din bolig er egnet til en varmepumpe. Der er således en række kriterier, der spiller ind i forhold til, om boligen kan få installeret en varmepumpe. Blandt andet handler det om, hvorvidt du i forvejen har et vandbåret varmesystem. Idet en varmepumpe opvarmer dit brugsvand, er det nødvendigt med et vandbåret varmesystem. Hvis du blot skal bruge varmepumpen som en supplerende energikilde, anbefaler vi dig i stedet at vælge en luft til luft varmepumpe. Da denne ikke bruges til både varme og brugsvand, kan den nemmere kombineres med en anden varmekilde i et hybridanlæg.

Vi hjælper dig i gang

Langt de fleste radiatorer fungerer sammen med en luft til vand varmepumpe, men der kan forekomme tilfælde, hvor det vil være nødvendigt at udskifte boligens radiatorer i forbindelse med montering af varmepumpen. Særligt hvis dine radiatorer er gamle. Dette kan vores installatør hjælpe dig med, så fremløbstemperaturen i din bolig bliver helt rigtig. Det er samtidig vigtigt, at din bolig i forvejen er velisoleret, hvis du gerne vil have mest muligt ud af din nye varmepumpe.
Hvis du er i tvivl om, hvilken luft til vand varmekilde, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige team med henblik på en uforpligtende snak om dine muligheder. Hos Varmeteamet står vi klar til at give dig kyndig rådgivning og hjælpe dig med en grønnere løsning.