fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Panasonic UKE

Med Panasonic UKE får du også en varmepumpe, der blandt andet:

Panasonic UKE varmepumpen giver dig ikke kun et grønnere og mere miljøvenligt alternativ til din nuværende varmekilde, men er også et mere økonomisk alternativ, hvor du får mulighed for at spare mange penge på din nuværende varmeregning.
Få et gratis tilbud på luft til luft varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program, så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Panasonic UKE

Hvis du er på udkig efter en smart luft til luft varmepumpe, er det noget, vi kan hjælpe dig med hos Varmeteamet. Vi er specialister i varmepumper, hvorfor vi også kan hjælpe dig med at finde den helt rette varmepumpe. I vores sortiment kan du blandt andet finde varmepumper fra de to førende producenter på markedet: Mitsubishi og Panasonic. Du kan blandt andet give Panasonic UKE-modellen et kig. Modellen kan give dig op til 70% besparelser på din nuværende varmeregning. Og fælles for alle vores varmepumper er deres høje kvalitet.

Spørg os om råd

Hos Varmeteamet finder du således både luft til luft og luft til vand varmepumper. Hvilken varmepumpe du bør vælge, kommer helt an på dine behov til din nye varmepumpe. Søger du et alternativ til din nuværende varmekilde, et supplement eller en totalløsning, der både opvarmer bolig og brugsvand? Uanset hvad dine behov er, står vi klar til at hjælpe dig med at finde den rigtige varmepumpe og hjælpe dig med en miljøvenlig løsning. Ring eller skriv til os på 70 60 54 60 eller info@varmeteamet.dk, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en varmepumpe.

Luft til luft varmepumper fra Panasonic

Effektivt alternativ

En luft til luft varmepumpe fra Panasonic passer til enhver bolig, hvorfor de også er nogle af de mest effektive alternativer til den traditionelle opvarmning og afkøling. Grundet deres mange års erfaring på markedet har Panasonic løbende udviklet nogle helt unikke teknologier, der kan opfylde de forskellige behov på markedet. Derfor passer deres varmepumper også særdeles godt til det nordiske klima og det lunefulde vejr.

Varmer og køler

Deres varmepumper formår at anvende det danske vejr til deres formål og derigennem bruge det til at producere varme på den bedst mulige måde. Dette betyder også, at deres varmepumper kan arbejde produktivt helt ned til °C. Samtidig kan deres luft til luft varmepumper også bruges til at afkøle boligen på de varme sommerdage. Derfor er du med en varmepumpe fra Panasonic sikret et godt indeklima og en solid temperatur året rundt, uanset temperatur udenfor.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Panasonic UKE varmepumpe

Panasonic UKE varmepumperne er nogle af Danmarks bedst sælgende luft til luft varmepumper. Dette skyldes, at varmepumperne er yderst pålidelige og har en rigtig god ydeevne. Disse varmepumper bidrager derfor også hurtigt til opretholdelsen af en behagelig indetemperatur. Selv hvis udetemperaturen er helt ned til -35 °C. Og så er der ikke en indedel, der står og fylder i bryggers eller andre steder, idet modellen kan monteres på væggen.
Vælger du at udskifte din nuværende varmekilde med Panasonic UKE-modellen, kan du gøre en god gerning for miljøet. Men også for din pengepung. Idet UKE er en af markedets mest økonomiske luft til luft varmepumper, kan du nemt spare nogle tusind på din varmeregning ved at skifte.

Miljøvenligt valg

UKE-modellen har en reduceret GWP (Global Warming Potential) og kombineret med en øget energieffektivitet, bidrager dette ikke kun til en grønnere planet, men giver dig også lavere energiomkostninger. Dette er særligt noget, Panasonic lægger stor vægt på i produktionen af deres luft til luft varmepumper. Varmepumpen fra Panasonic har en grundvarmefunktion, der gør, at pumpen kan holde et rum frostsikkert i de kolde måneder. Denne funktion sørger for, at temperaturen indenfor ikke kommer ned under 8 til 10 grader uanset udetemperatur.

Brug Wi-Fi til fjernstyring

UKE-modellen har et indbygget wi-fi-system, der hurtigt og nemt lader dig fjernstyre din varmepumpe via en app på din telefon. Således at du kan tænde, regulere, slukke eller overvåge varmepumpen direkte fra din mobil. Så længe varmepumpen kan tilsluttes dit wi-fi. På den måde kan du sørge for, at din bolig eller dit sommerhus har den rette temperatur, til du kommer hjem. Du har også adgang til ny, avanceret funktionalitet, der giver dig maksimal komfort og effektivitet med et lavest muligt energiforbrug.

Hvorfor skal du vælge Panasonic UKE varmepumpen?

Panasonic UKE er en yderst støjsvag varmepumpe med et lydniveau på 18dB. For hurtigt at kunne nå den ønskede temperatur inde i boligen har indedelen en ekstra kraftig luftstrøm. Det betyder, at varmen breder sig langt mere effektivt og med en mere optimal virkningsgrad.
Du får derved en varmepumpe, der effektivt og miljøvenligt sikrer dig et godt indeklima og en passende temperatur alle årets 12 måneder uanset temperaturen udenfor. På samme tid giver varmepumpen dig også en øget komfort, idet du med det indbyggede Panasonic Comfort Cloud nemt kan styre varmepumpens effektivitet og temperatur. Denne funktion gør, at familien selv kan bestemme temperaturen i forskellige rum.

Børnevelig styring

Med Panasonic Comfort Cloud kan der oprettes forskellige brugere, således at børnene selv kan styre temperaturen på deres værelser. Du kan også vælge, at nogle rum måske skal være varmere eller køligere end andre, således at varmen fordeles på bedst mulig vis og derved ikke bruger unødvendig varme eller energi. Der er således mange fordele at hente ved at vælge en Panasonic UKE varmepumpe.

Spar penge med Panasonic UKE

Med en luft til luft varmepumpe i din bolig eller dit sommerhus kan du komme til at spare mange penge om måneden. Blandt andet på din varmeregning. Idet en varmepumpe er en mere varme- og energieffektiv varmekilde, kan du nemt spare nogle tusind på din nuværende varmeregning. Samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Selvom en varmepumpe i første omgang syner af en stor investering, er det én, der hurtigt har tjent sig selv ind igen gennem besparelserne og ikke mindst de forskellige tilskud, du kan få.
Når du skifter din nuværende varmekilde ud med en varmepumpe, kan du indhente forskellige tilskud, idet du tager et grønt og miljørigtigt valg. Det betyder, at du blandt andet kan få tilskud fra dit energiselskab. Dette tilskud afhænger af dit energiselskab, foruden størrelsen på din besparelse og hvilken varmeløsning du har skiftet fra. Derudover er du berettiget til en elreduktion, der dækker den del af dit forbrug, der er højere end 4.000 kWh pr. år.
I forbindelse med montering og installation af din nye varmepumpe har du også mulighed for at få håndværkerfradrag. Og hos Varmeteamet kan vi ligeledes tilbyde dig nogle fordelagtige tilskud, når du køber en varmepumpe hos os. Hvad end du skal bruge en varmepumpe i en helårsbolig eller et sommerhus som erstatning for traditionel elvarme eller for et olie- eller gasfyr, så kan vi tilbyde dig et tilskud.
Er du interesseret i at høre mere om vores varmepumper og dine muligheder for tilskud? Så er du altid velkommen til at kontakte os på enten 70 60 54 50 eller på mail info@varmeteamet.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med en grønnere løsning med en varmepumpe.