Velkommen til Varmeteamet

Vi er en kvalitets- og miljøbevidst virksomhed, vi er specialiseret i montage af luft-luft varmepumper, vi monterer mellem 80 og 100 stk om måneden. Vi dækker hele Sjælland, Fyn og Trekants område og giver altid faste priser, og vi kan altid løse din opgave indenfor 14 arbejdsdage.

Kontakt os på 70 60 54 60 eller via formularen
Varmepumpe giver besparelser på op til 70 %
Du kan spare op til 70 % på din varmeregning ved at få monteret en varmepumpe, og yderligere kan du spare op til 20-30 % med energitilskud samt håndværkerfradrag . Vi sørger for alt omkring dit energitilskud Læs mere om håndværkerfradrag samt hvilket tilskud du kan få her
Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Se et udvalg af vores mest populære varmepumper

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp står vi klar så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.