fbpx

ALT INDENFOR VARMEPUMPER RING PÅ 70 60 54 60 - VI DÆKKER HELE DANMARK

Hvilken luft til vand varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken luft til vand varmepumpe du skal vælge, er betinget af dine behov for opvarmning og nedkøling samt ønsker til funktionsdygtighed. Det bliver til rigtig mange penge, der kan spares på opvarmningen, hvis man vælger en luft/vand løsning
Få et gratis tilbud på luft til vand varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Med et luft-til-vand-varmepumpesystem kan du forvente:

  • Lavere CO2-udledning
  • Internetstyring
  • Høj effektivitet
  • Højere energibesparelser og bedste energiklasser
  • Højeffektiv løsning
  • Hurtig og nem installation

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Se alle vores mest populære luft-vand varmepumper her.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp står vi klar så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.