Se alle vores Mitsubishi varmepumper nedenfor

Vælg det rigtige produkt

Pas på miljøet, og spar samtidig mange penge ved at vælge et produkt fra Varmeteamets sortiment, vi har alt i luft -luft og luft -vand varmepumper.

Vælg din luft – luft varmepumpe nedenfor:

Mitsubishi MSZ-Hero 
Mitsubishi Kirigamine FH25 
Mitsubishi MSZ-GF60 
Mitsubishi MFZ-KJ25 

Vælg dit tilbehør nedenfor:
SMS Modul
Wifi Modul

Med varmeteamet ved din side garanterer vi:

  • At arbejdet udføres omhyggeligt og professionelt
  • At opgaven klares hurtigt og effektivt af udlærte fagfolk
  • At prisen er fornuftig
  • At alt er leveret og monteret før vi forlader din ejendom

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Postnr (skal udfyldes)

Er der noget vi bør vide?


Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Mitsubishi MSZ-Hero

Mitsubishi MSZ-Hero

HERO er en varmepumpe, der dominerer varme og kulde, og styrer komforten i dit hjem, helt efter dine behov. HERO giver dig ikke bare varme, når du har brug for det, men også køling på varme sommerdage. Med funktioner som i-see Sensor, Night mode og  WiFi er HERO super helten du har brug for

HERO har en høj energieffektivitet med A +++, hvilket giver dig en mærkbar høj besparelse. Derudover en SCOP på 5,2, hvilket betyder, at for hver kW HERO  leverer får du 5,2 gange så meget varme som sammenlignet med el.

Søger du en lydløs, miljøvenlig, sikker og besparende varmepumpe, så er dette valget for dig!

Download datablad hér

Mitsubishi Kirigamine MSZ-FH25 vægmodel

Mitsubishi  MSZ-FH25

Vores nye varmepumpe Kirigamine FH er udstyret med en række unikke funktioner til at skabe den bedste komfort og behageligt indeklima.
Den høje effektivitet sikrer en effektiv drift, selv i ekstremt streng kulde og gør Kirigamine FH passer direkte til vores kolde nordlige klima.

Download datablad hér

Mitsubishi MSZ-GF60

Mitsubishi MSZ-GF60

Det ideelle klimaanlæg til mindre butikker og erhvervslokaler
Energieffektive klimaanlæg, til køl og varme. MSZ-GF60 / 71 passer til dem, der ønsker en mere økonomisk, men også den mest energieffektive løsning. Perfekt til den mindre butik, frisør, cafe eller lignende.
Det otte design gør varmepumpen let at placere i indemiljøet. Ved hjælp af Quick Clean Body-funktionen er det nemmer at vedligeholde enheden.

Et sikkert valg, der sænker dine energiudgifter!

Download datablad hér

Mitsubishi MFZ-KJ25

Mitsubishi MFZ KJ

Den nye MFZ KJ luftvarmepumpe fra Mitsubishi Electric er vores første model til gulvmontage med den revolutionerende Hyper Heating-funktion. Indendørsenhedens kompakte format gør den ekstremt nemt at placere. Samtidig er det en af de mest effektive varmepumper med en kapacitet som overgår de este. MFZ KJ blander sig diskret med det omgivende miljø, mens den på bedste vis fordele varmen jævnt i dit hjem.

Et sikkert valg, der sænker dine energiudgifter!

Download datablad hér

SMS Modul

IC5 – Remotecontrol

Varmepumper bliver mere og mere almindelige. Mange har varmepumper flere steder i huset, værkstedet, sommerhuset og på båden.
Med den nyudviklede og fremtidssikrede IC5’er kan du individuelt styre op til 7 varmepumper med hver sin IC5 men med samme App og fra den samme mobiltelefon.

Download datablad hér

Wifi Modul

Verisure Wifi Modul

Som eksklusiv producent af varmepumper indgår Panasonic i Verisures system til det tilkoblede smarte hjem.
Det første konkrete resultat af samarbejdet er en fuldstændig integreret løsning med Panasonics luft-/luft-varmepumper og Verisures veletablerede platform til det smarte hjem. Løsningen indebærer, at varmepumperne kobles til andre funktioner, som indgår i det smarte hjem. Herved etableres et intelligent system, som automatisk tilpasses husholdningens behov og mønstre. På den måde får brugeren kontrol over sit energiforbrug samt sine sikkerhedsløsninger og andre funktioner, som indgår i det tilkoblede smarte hjem. Alle funktioner styres nemt via Verisure App.

Download datablad hér