Se alle vores Panasonic varmepumper nedenfor

Vælg det rigtige produkt

Pas på miljøet, og spar samtidig mange penge ved at vælge et produkt fra Varmeteamets sortiment, vi har alt i luft -luft og luft -vand varmepumper.

Vælg din luft – luft varmepumpe nedenfor:

Panasonic HZ25TKE

Panasonic NZ25TKE
Panasonic CZ9SKE
Panasonic VZ9SKE
Panasonic Multi System

Panasonic Gulvmodel

Vælg dit tilbehør nedenfor:
SMS Modul
Wifi Modul

Med varmeteamet ved din side garanterer vi:

  • At arbejdet udføres omhyggeligt og professionelt
  • At opgaven klares hurtigt og effektivt af udlærte fagfolk
  • At prisen er fornuftig
  • At alt er leveret og monteret før vi forlader din ejendom

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Telefon

Postnr (skal udfyldes)

Er der noget vi bør vide?


Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftsikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftsikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Panasonic HZ25TKE

Panasonic HZ25TKE Varmepumpe Energiklasse A+++  – Fjernstyring

Flagship-serien er et godt valg, hvis du leder efter varmeeffektivitet, selvom udendørstemperaturen er helt ned til 35 °C.

Når du vil opdatere dit gamle system, så kan du med en varmepumpe fra Panasonic hjælpe miljøet og din økonomi.
Varmepumpen har en reduceret GWP-værdi og en øget energieffektivitet, hvilket betyder til, at du både får en gevinst i form af en grønnere planet, men også besparelser på energiomkostninger.

Kølemidlet som Panasonic bruger er R32, som er for miljøets skyld og det er deres kerneopgave, at sørge for at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32.

Denne Panasonic model kommer med fjernstyring, hvilket betyder du har en fjernbetjening, internet eller SMS. Dette gør, at du kan styre dit hjemmemiljø fra overalt i verden med internet og derved give dig maksimalt komfort og effektivitet med lavt energiforbrug.

 

 

Download datablad hér

Panasonic NZ25TKE

Panasonic NZ25TKE, Varmepumpe Energiklasse A+++ – Fjernstyring

NZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 grader. Takket være det gennemtænkte design er NZ perfekt som udskiftningspumpe.

Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld.

Takket være den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at bruge særlig meget energi.

Download datablad hér

Panasonic CZ9SKE

Panasonic CZ9SKE

Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi. Du får desuden en behagelig afkøling på de varmeste sommerdage. Vælger du desuden fjernstyring, kan du ved hjælp af mobiltelefonen skrue op for varmen et par timer inden ankomst. Så venter der dig en behagelig varme, lige så snart du træder indenfor.

Download datablad hér

Panasonic VZ9SKE

Panasonic VZ9SKE, Varmepumpe A+++ – Højeffektiv og kraftig

Når varmepumpen er i drift, genererer kompressoren, som er systemets strømkilde, selv varme. I tidligere systemer er denne varme gået til spilde, men nu har Panasonic fundet en løsning på problemet. Heatcharge er en unik og innovativ teknologi, som lagrer kompressorens varme og genbruger den effektivt. Det løfter systemets varmekapacitet og effektivitet til et helt nyt niveau.

Energitab kan undgås ved hjælp af lagret varme. Når indendørsenheden er stabiliseret i et rum, som opvarmes med en traditionel varmepumpe, slår termostaten fra, og kompressoren stopper med at arbejde. Når kompressoren starter igen, bruger den ekstra energi. Dette kan undgås ved hjælp af det unikke Heatcharge-lagringssystem.-

Download datablad hér

Panasonic Multi System

Panasonic Multi System

Panasonic har udviklet et system, hvorpå du ved hjælp af 1 varmepumpe kan tage hånd om helt op til 5 rum. Dette gør, at du kan kontrollere alle rum og derved spare op til 30% energi.

Du kan derfor også tilpasse denne varmepumpe til præcist dit formål og tilpasse dit ønske når du kigger på varmepumper.

Download datablad hér

Panasonic Gulvmodel

Panasonic Gulvmodel

Panasonics smarte gulvmodel er designet til at være diskret langs væggen. Den giver en høj ydeevne og kan klare temperature helt ned til 20°C udenfor.

Derudover har den double airflow for at give fuldt komfort og temperatur spredning til rummet.

Download datablad hér

SMS Modul

IC5 – Remotecontrol

Varmepumper bliver mere og mere almindelige. Mange har varmepumper flere steder i huset, værkstedet, sommerhuset og på båden.
Med den nyudviklede og fremtidssikrede IC5’er kan du individuelt styre op til 7 varmepumper med hver sin IC5 men med samme App og fra den samme mobiltelefon.

Download datablad hér

Wifi Modul

Verisure Wifi Modul

Som eksklusiv producent af varmepumper indgår Panasonic i Verisures system til det tilkoblede smarte hjem.
Det første konkrete resultat af samarbejdet er en fuldstændig integreret løsning med Panasonics luft-/luft-varmepumper og Verisures veletablerede platform til det smarte hjem. Løsningen indebærer, at varmepumperne kobles til andre funktioner, som indgår i det smarte hjem. Herved etableres et intelligent system, som automatisk tilpasses husholdningens behov og mønstre. På den måde får brugeren kontrol over sit energiforbrug samt sine sikkerhedsløsninger og andre funktioner, som indgår i det tilkoblede smarte hjem. Alle funktioner styres nemt via Verisure App.

Download datablad hér