fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Vælg det rigtige produkt

Pas på miljøet, og spar samtidig mange penge ved at vælge et produkt fra Varmeteamets sortiment. Vi har alt i luft -luft.
Med Varmeteamet ved din side garanterer vi:

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Daikin FTXM-M + RXM-M

Flagship-serien er et godt valg, hvis du leder efter varmeeffektivitet, selvom udendørstemperaturen er helt ned til -35 °C.

Når du vil opdatere dit gamle system, så kan du med en varmepumpe fra Panasonic hjælpe miljøet og din økonomi.

Varmepumpen har en reduceret GWP-værdi og en øget energieffektivitet, hvilket betyder, at du både får en gevinst i form af en grønnere planet, men også besparelser på energiomkostninger.

Kølemidlet som Panasonic bruger er R32, som er for miljøets skyld, og det er deres kerneopgave at sørge for, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32.

Med denne Panasonic model kan du tilkøbe fjernstyring, hvilket betyder du har en fjernbetjening, internet eller SMS. Dette gør, at du kan styre dit hjemmemiljø fra overalt i verden med internet og derved give dig maksimalt komfort og effektivitet med lavt energiforbrug.

Daikin Nexura R410

Hvis du synes, at rummet er for varmt eller for koldt, kan du hurtigt køle eller opvarme det ved at vælge ‘powerful mode’. Efter 20 minutter vender enheden tilbage til dens oprindeligt indstillede funktion. Daikins gulvmodeller er stille som en hvisken og yderst lydsvage, helt ned til 19 decibel, så du nærmest ikke ænser dem.

Nexura har et frontpanel, der kan afgive strålevarme, ligesom en traditionel radiator, hvilket giver dig ekstra komfort på kolde vinterdage.

Daikin FTXM25

Næsten lydløs: enheden kører så stille, at du næsten glemmer, den er der.

Friskere, renere luft takket være Daikins Flash Streamer-teknologi: du kan trække vejret dybt uden bekymring om uren luft.

Intelligent øje i 2 områder: registreres der personer i rummet, sendes luftstrømmen til et andet område, hvor der ingen personer er. Registreres der slet ingen personer i rummet, vil enheden automatisk skifte til energibesparende funktion.

3D luftstrømmen kombinerer lodret og vandret autosving, så en strøm af varm eller kold luft cirkulerer helt ud i hjørnerne af selv store rum

Online betjening (ekstraudstyr): styr din varmepumpe fra hvor som helst med en app, og få et nemt overblik over dit energiforbrug

Daikin Emura R32

– En årsbaseret virkningsgrad op til A+++

Allergenefjerner og luftrensende filter i sølv: Indfanger allergener såsom pollen og støvmider. Filteret fjerner 99 % eller mere af pollen og støvmider.

Online betjening (ekstraudstyr): Styr din varmepumpe fra hvor som helst med en app, og få et nemt overblik over dit energiforbrug.

Lydsvag drift: enheden kan stort set ikke høres, når den er i drift. Lydniveauet er helt nede på 19 dBA!

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Daikin Online Controller og Multisplit

– DAIKIN APP OG MULTISPLIT

Overvåg og styr dit varmesystem eller klimaanlæg uanset tid og sted med Daikins online styring. Tilslut op til 50 split klimaanlæg.

Daikin Multisplit er din fleksible, skalerbare udendørsenhed, der uafhængigt af tid kan udvides med op til 5 indendørsenheder, når behovet opstår. Der er fuld fleksibilitet i sammensætningen af indendørsenhederne, som kan installeres i forskellige rum og styres individuelt.