fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Mitsubishi Ecodan Silent

Med Ecodan Silent får du et komplet system, hvor indedelen modtager energien fra udedelen og fører dette videre til opvarmning af radiatorer, gulvvarme og varmt vand.

Ved at vælge Ecodan Silent får du en varmepumpe, der blandt andet:

Få et gratis tilbud på luft til vand varmepumper
Med håndværkerfradraget og tilskuddet kan du spare 20 – 30 % på din opgave.
– se alle vores varmepumper her på siden eller klik her

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid til af i vores program så vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Mitsubishi Ecodan Silent

Leder du efter en luft til vand varmepumpe til din bolig? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos Varmeteamet har vi et bredt udvalg af luft til vand varmepumper fra en af de førende producenter på markedet. Du finder således en række lang forskellige modeller fra det japanske mærke Mitsubishi her på siden. Du kan med fordel give Mitsubishi Ecodan Silent et kig. Her får du nemlig en varmepumpe, der opvarmer dit brugsvand og derigennem opvarmer din bolig i de kolde vintermåneder. Du har også mulighed for at køle din bolig ned de dage, hvor der er varmest udenfor. Det sikrer dig et behageligt indeklima året rundt. Og med en varmepumpe kan du opnå store besparelser og en lang række forskellige tilskud. Dét er da værd at tage med.

Vi skal nok finde en løsning

Hvis du i stedet søger en luft til luft varmepumpe, er det også noget, vi kan hjælpe dig med. Vi har noget for enhver smag og til ethvert behov, hvorfor du helt sikkert kan finde din næste varmepumpe hos os. Har du spørgsmål til vores varmepumper, eller er du i tvivl om, hvilken varmepumpe du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig med en grønnere løsning.
Mitsubishi ecodan SILENT

Luft til vand varmepumper fra Mitsubishi

Mitsubishi er en af de førende producenter inden for udviklingen af vedvarende varmepumpeteknologier. Vælger du derfor en varmepumpe fra Mitsubishi, kan du være sikker på høj kvalitet og en vedvarende ydeevne. Deres varmepumper er driftssikre og miljøvenlige, og med det flotte design kan du nemt placere varmepumpen i din bolig. Varmepumperne har en energieffektivitet udover det sædvanlige, og med en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi får du således ikke kun en effektiv varmeløsning, men også en høj funktionsdygtighed mange år ud i fremtiden.

Stabil varme

Varmepumperne fra Mitsubishi er udviklet og designet specielt til de lave temperaturer og den høje luftfugtighed, der er at finde i det nordiske klima. Derfor har de udviklet deres varmepumper til at sikre en stabil varme i boligen, selv hvis temperaturen udenfor er nede på -25 °C.

Spar penge

Idet de er designet til at bruge så lidt energi som muligt, kan du spare op til 60 % på din elregning. Det er ikke kun en fordel for dig og din pengepung, men også for naturen og miljøet. Et effektivt energiforbrug, flot design og en høj ydeevne er blot nogle af de ting, der kendetegner en varmepumpe fra Mitsubishi.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Derfor skal du vælge Ecodan Silent-varmepumpen fra Mitsubishi

Med Ecodan Silent får du en varmepumpe, der både sparer penge, energi og er skånsom mod miljøet. Varmepumpen er en grønnere løsning, der bruger elektricitet til at danne og generere varme. Samtidig er den i stand til at generere mellem 3 til 5 gange så meget energi, som den reelt forbruger. I stedet for at afbrænde olie eller kul bruger den solens varmeenergi, hvilket i sidste ende også minimerer udslippet af CO2. Og ønsker du en endnu grønnere løsning, har du mulighed for at kombinere varmepumpen med solceller.
Med den smarte inverter teknologi er det ikke kun muligt at trække varme ud af frostvejr, men den giver dig samtidig også store energibesparelser. Dette skyldes, at Ecodan Silent er designet på en sådan måde, at den kræver mindre energi til at opvarme dit hus end mange andre systemer. Du får således en støjsvag, effektiv og miljøvenlig varmepumpe, der giver dig et behageligt indeklima og maksimal varme med et minimalt energiforbrug.

Behold din nuværende vandtank

Har du allerede en eksisterende vandtank, som du gerne vil beholde, er dette også muligt med Ecodan Silent. Med Mitsubishis Hydrobox får du samme effekt som ved et helt Ecodan Silent-anlæg. Den skal blot kobles til din eksisterende varmtvandsbeholder. Herved kan du spare penge og tid på installationen, og så sikrer boksen en optimal drift og lavest mulige opvarmningsomkostninger. Er du i tvivl om, hvorvidt du skal bruge et komplet system eller blot en Hydrobox? Du er velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at guide dig gennem dit valg, så du kan få den mest optimale løsning til dit behov og til den bedste pris.

Spar penge med Mitsubishi Ecodan Silent

Vælger du Mitsubishis Ecodan Silent varmepumpe, kan du hurtigt komme til at spare mange penge. Ecodan Silent kan således spare dig mellem 1.200 og 1.500 kroner om måneden i løbet af de næste 20 til 30 år. Derfor er den også en optimal erstatning af de traditionelle varmekilder. Og jo større dit hus er, jo større er din besparelse også, hvorfor du hurtigt har tjent din varmepumpe hjem igen.

Få tilskud til opgaven

Samtidig har du ret til en række fordelagtige tilskud, der giver dig yderligere besparelser. Blandt andet et håndværkerfradrag i forbindelse med montering og installation. Du er også berettiget til en elreduktion, der dækker den del af dit forbrug, der er højere end 4.000 kWh pr. år. Og du kan samtidig få et tilskud fra dit energiselskab. Her afhænger størrelsen af, hvilket energiselskab du søger hos, hvor meget energi du sparer, og hvilken varmeløsning du har skiftet fra.

Spar op til 10.000 kroner

Derfor tilbyder vi hos Varmeteamet også en række tilskud, når du skifter din nuværende varmekilde ud med en luft til vand varmepumpe fra Mitsubishi. Tilskuddet til din Ecodan Silent-varmepumpe afhænger af, hvilken type kedel din bolig har, men du kan som udgangspunkt regne med et tilskud på mellem 4.650 og 10.250 kroner. Vil du vide mere om dine muligheder for tilskud, er du velkommen til at kontakte os på 70 60 54 60 eller på info@varmeteamet.dk.

Mitsubishi Ecodan Silent varmepumpe

Mitsubishi leverer innovative, komplette og moderne løsninger, og hvis du gerne vil have grøn energi derhjemme, kan du med fordel vælge Ecodan Silent modellen, der er deres flagskibsmodel, når det kommer til luft til vand varmepumper. Den øger ikke kun luftkvalitet og indeklimaet i din bolig, men er også den hidtil mest minimalistiske udgave af en luft til vand varmepumpe. Selvom den indeholder en varmtvandsbeholder på 200 liter. Modellens størrelse gør den let at installere i alle typer bygninger.
Den laver således ikke varm luft, men varmt vand der går direkte i dit nuværende varmesystem. Hvad end dette er gulvvarme, varmtvandsbeholder eller radiatorer. Ecodan Silent er derfor også udstyret med en helt unik loop-tank-teknologi, der gør, at det varme vand i beholderen cirkuleres, således at det kræver et minimum af energi at opretholde temperaturen på dit brugsvand.
Ecodan Silent sikrer et varmt indeklima, selv helt ned til -35 °C. Og skulle det blive koldere end det, kan den indbyggede elpatron kompenserer for den manglende varme. På den måde kan du være sikker på aldrig at komme til at fryse eller mangle varmt vand, uanset udetemperatur. Det smarte er, at modellen har indbygget intelligent varmetilpasning. Det betyder, at varmepumpen holder øje med udetemperaturen, så den kan nedsætte eller øge anlæggets egenproduktion af varme. Således at du ikke bruger energi på unødig opvarmning.