fbpx

VI LAVER ALT INDENFOR VARMEPUMPER KONTAKT OS PÅ 70 60 54 60 ELLER VIA KONTAKTFORMULAR

Se alle vores Panasonic varmepumper nedenfor

Vælg det rigtige produkt

Pas på miljøet, og spar samtidig mange penge ved at vælge et produkt fra Varmeteamets sortiment. Vi har alt i luft -luft.

Med varmeteamet ved din side garanterer vi:

Vi svarer på alle henvendelser inden for 48 timer

Sådan foregår installationen af en varmepumpe

Bestilling

Kontakt os, hvis du overvejer at investere i en varmepumpe. Hos Varmeteamet får du kyndig vejledning i forhold til varmepumpernes energimærke og effektivitet, hvilket kan give dig store besparelser på sigt. Hos Varmeteamet forhandles kun godkendte modeller til konkurrencedygtige priser.

Installation

Når du har bestilt din varmepumpe, aftales en dag til installering. Varmeteamet har mange års erfaring inden for installation af varmepumper. Vi sikrer, at din varmepumpe installeres korrekt og i henhold til gældende lovgivning. Med en installation foretaget af Varmeteamet er du sikret en driftssikker varmepumpe.

Instruktion

Når din varmepumpe er installeret, instruerer vi dig i, hvordan du betjener den. Varmepumper er både driftssikre og nemme at betjene, når du først lige lærer det. Vi sætter altid tid af i vores program så, vores kunder modtager den rette hjælp og vejledning i forhold til at betjene deres nye varmepumpe.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Panasonic HZ25-UKE flagskib varmepumpe

– Super lydløs og WIFI​

Den nye wi-fi-styrede Panasonic HZ25UKE tilbyder en højere kapacitetsluftpumpe (7,3 kW) og lavt strømforbrug.

Høj kapacitet betyder bedre varmeffektivitet, mens A +++ klassificering betyder, at den mindst mulige energi bruges til at skabe varme. Varmepumpen opretholder sin nominelle kapacitet helt ned til -25 ° C. SCOP-værdien i koldt klima er så højt som 4,2, hvilket betyder at du kan få mere end 4 gange så meget energi fra varmepumpen, som den forbruger over en normal sæson i det nordiske klima.

HZ25UKE giver dig fuld kontrol over din luftvarmepumpe via skyen. Den praktiske wi-fi-kontrol giver dig mulighed for at kontrollere varmestatus og justere indstillingerne, selvom du ikke er på stedet.

Med Panasonics nye luftrensningssystem får du ti gange sundere indendørs miljø end med tidligere produkter. Systemet modvirker og fjerner pollen, mug, bakterier, vira og allergener i indendørs luften. Gennem en indbygget affugter forhindres også dannelsen af ​​bakterier og skimmelsvamp i luften. Endvidere reduceres tilstedeværelsen af ​​lugt, såsom cigaretrøg, også.

Bag Panasonics nye luftluftvarmepumpe er der et stort fokus på udvikling af ny teknologi. Panasonic har virkelig lykkedes at skabe en virkelig energieffektiv luft til luft varmepumpe, som giver god effekt ved lave temperaturer.

Panasonic NZ25TKE Varmepumpe

– Energiklasse A++

NZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 °C. Takket være det gennemtænkte design er NZ perfekt som udskiftningspumpe.

Ved at opdatere eller udskifte dit nuværende varmesystem med en ny varmepumpe fra Panasonic gør du en god gerning for både miljøet og din økonomi. Reduceret GWP-værdi og øget energieffektivitet bidrager til en grønnere planet, men giver også lavere energiomkostninger. Det er to forhold, vi hos Panasonic lægger stor vægt på. Vi håber, at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32 for miljøets skyld.

Takket være den trinløse +8- eller +15-gradersfunktion kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at bruge særlig meget energi.

Panasonic CZ9SKE

Takket være +8- eller +10-gradersfunktionen kan du holde fritidshuset, garagen eller annekset frostfrit uden at anvende særlig meget energi. Du får desuden en behagelig afkøling på de varmeste sommerdage. Vælger du desuden fjernstyring, kan du ved hjælp af mobiltelefonen skrue op for varmen et par timer inden ankomst. Så venter der dig en behagelig varme, så snart du træder indenfor.

Panasonic VZ9SKE, Varmepumpe

– Energiklasse A+++, højeffektiv og kraftig

Når varmepumpen er i drift, genererer kompressoren, som er systemets strømkilde, selv varme. I tidligere systemer er denne varme gået til spilde, men nu har Panasonic fundet en løsning på problemet. Heatcharge er en unik og innovativ teknologi, som lagrer kompressorens varme og genbruger den effektivt. Det løfter systemets varmekapacitet og effektivitet til et helt nyt niveau.

Energitab kan undgås ved hjælp af lagret varme. Når indendørsenheden er stabiliseret i et rum, som opvarmes med en traditionel varmepumpe, slår termostaten fra, og kompressoren stopper med at arbejde. Når kompressoren starter igen, bruger den ekstra energi. Dette kan undgås ved hjælp af det unikke Heatcharge-lagringssystem.

Få et uforpligtende tilbud

Vores kunder er vores fokus, og derfor er vores tilbud altid uforpligtende. Har du spørgsmål eller brug for hjælp, står vi klar, så du kan vælge den rigtige varmepumpe til dit formål.

Panasonic Gulvmodel

Med nyt nanoe™-luftrensningssystem: enestående effektivitet, A+++ og komfort kombineret med et banebrydende design. nanoe™ X med nanoteknologi, luften i rummet renses med elektrostatiske finpartikler af vand. Rensning kan foregå samtidig med eller uafhængigt af varme-/kølefunktion. Fjerner lugt og hæmmer virus og bakterier (bakterier, svampe, pollen, virus og cigaretrøg). OH-radikaler fjerner brint, hvilket effektivt fjerner lugt og steriliserer luften.

Panasonic NZ25VKE Varmepumpe

– Energiklasse A++ - Fjernstyring

Modellerne i NZ-serien er kraftfulde, højeffektive og pålidelige hele året rundt. NZ-modellerne er effektive og pålidelige, selv ved udendørstemperaturer på helt ned til -35 °C. Takket være det gennemtænkte design er NZ perfekt som udskiftningspumpe.
Ikke alle er forandringsparate. Der er faktisk nogle, som modsætter sig fremtiden. Men hos Panasonic bevarer vi troen på teknologier, der forbedrer menneskers liv. Derfor præsenterer vi nu en ny generation af klimaanlæg med R32, et innovativt kølemiddel på alle tænkelige måder: Det er nemt at installere, og sammenlignet med de fleste andre kølemidler giver det en langt mindre miljøpåvirkning og sparer energi. Resultatet? Øget velvære for mennesker og for vores planet. For der vil altid være mennesker, som modsætter sig forandring. Men vi siger: Farvel til fortiden. Velkommen til R32.
Styr komforten og strømforbruget med din smartphone eller tablet via internettet. Udstyret med endnu flere funktioner, som du har adgang til derhjemme eller på kontoret: Start/stop, drift, indstillet temperatur, rumtemperatur, ugentlig timer mv. samt ny, avanceret funktionalitet med internetstyring, så du kan opnå bedre komfort og øge effektiviteten.

Panasonic HZ25TKE Varmepumpe

– Energiklasse A9+++, Fjernstyring​

Flagship-serien er et godt valg, hvis du leder efter varmeeffektivitet, selvom udendørstemperaturen er helt ned til -35 °C.

Når du vil opdatere dit gamle system, så kan du med en varmepumpe fra Panasonic hjælpe miljøet og din økonomi.

Varmepumpen har en reduceret GWP-værdi og en øget energieffektivitet, hvilket betyder at du både får en gevinst i form af en grønnere planet, men også besparelser på energiomkostninger.

Kølemidlet, som Panasonic bruger, er R32, som er for miljøets skyld, og det er deres kerneopgave at sørge for at flere virksomheder og privatpersoner begynder at anvende R32.

Med denne Panasonic model kan du tilkøbe fjernstyring, hvilket betyder du har en fjernbetjening, internet eller SMS. Dette gør, at du kan styre dit hjemmemiljø fra overalt i verden med internet og derved give dig maksimalt komfort og effektivitet med lavt energiforbrug.